Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ifkaaaa

Beautiful people znacie??

Polecane posty

Gość ifkaaaa

Czemu ten portal jest tak mało popularny w PL? dlatego jesteśmy tak nisko w rankingach -.- BeautifulPeople.com Oto pięć najładniejszych i najbrzydszych narodowości z podziałem na płeć: Mężczyźni: Najatrakcyjniejsi: 1. Szwedzi - 65% 2. Brazylijczycy - 45% 3. Duńczycy - 40% 4. Włosi - 39% 5. Portugalczycy - 37% Najmniej atrakcyjni: 1. Hindusi - 15% 2. Niemcy - 15% 3. Anglicy - 12% 4. Polacy - 9% 5. Rosjanie - 9% Kobiety: Najatrakcyjniejsze: 1. Norweżki - 76% 2. Szwedki - 68% 3. Islandki - 66% 4. Brazylijki - 45% 5. Rosjanki - 44% Najmniej atrakcyjne: 1. Litwinki - 15% 2. Południowe Koreanki - 15% 3. Chinki - 15% 4. Angielki - 15% 5. Niemki - 13%

Gość atrakcyjne norweżki?
chyba do 22 lat. MAksymalnie...

Gość MSka;)
prosze cie...skąd masz takie dane?rosjanki są bardziej atrakcyjne niż polki lub angolki? albo faceci duńczycy atrakcyjni?juz lepiej francuzi too tak;)

Czemu ten portal jest tak mało popularny w PL? dlatego jesteśmy tak nisko w rankingach -.- BeautifulPeople.com Oto pięć najładniejszych i najbrzydszych narodowości z podziałem na płeć: Mężczyźni: Najatrakcyjniejsi: 1. Szwedzi - 65%- nie wszyscy ostatnio hgadałam z takim napaliłam sie a on cały czerwony z kulfoniastym nosem:o 2. Brazylijczycy - 45% --- o w życiu!! :/ 3. Duńczycy - 40% - nie kojarze 4. Włosi - 39% - są czesto niscy pogarbieni i śmierdzi im z japy 5. Portugalczycy - 37% - to samo co 2. Najmniej atrakcyjni: 1. Hindusi - 15% - to napewno 2. Niemcy - 15% - hahaha bzdura! znam pełno takich ciach z DE że głowa mała 3. Anglicy - 12% 4. Polacy - 9% 5. Rosjanie - 9% Kobiety: Najatrakcyjniejsze: 1. Norweżki - 76% 2. Szwedki - 68% 3. Islandki - 66% 4. Brazylijki - 45% - zdecydowanie nie 5. Rosjanki - 44% Najmniej atrakcyjne: 1. Litwinki - 15% 2. Południowe Koreanki - 15% 3. Chinki - 15% 4. Angielki - 15% 5. Niemki - 13% NIemki i Angielki są najbrzydsze azjatki nie są brzydkie, azjaci tak