Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co byście pomyślały i zrobiły?

mam podejrzenia nie wiem co robic

Polecane posty

gdyby Wasz facet po 4 letnim związku z Wami ni z tego ni z owego zaczął się kontaktować ze swoją byłą. Mnie tłumaczy się tym " ciekaw byłem co u niej słuchać":O. Po tylu latach? i to jeszcze chodziło o kobietę, która podobno nieźle mu nabrudziła w życiu. Zawsze mówił jak to jej nienawidzi i ma z nią same złe wspomnienia, a tu takie coś. Nie wydaje mi się to normalne.Po takiej przerwie i po tym co ich łączyło i w jakich okolicznościach się rozstali.

czmychnąć? rozmawiamy o ślubie... dlaczego kontaktuje się z kobieta, która zniszczyła my życie:( a może mnie oszukał i wcale nie zrobiła tego co on twierdzi.. Nie wiem.

On mi się oświadczył. Jego inicjatywa. Nie naciskam na niego! :O było wszystko dobrze.Nie rozumiem dlaczego pisze do byłej, ktorej nie nawidzi, ktora mu zycie zniszczyla. Tlumaczy mi sie, ze to nic takiego, ze tylko pytal co slychac i napisal raz tylko. Ja nie wiem o czym pisali, jak dlugo i ile maili wymienili widzialam jednego i nie wiem co mam myslec:(

Nawet jeśli tylko pytał co słychać to po co? jaki jest sens kontaktowania się z byłymi. Mi by to do glowy nie przyszlo nawet. A jesli po 4 latach nadal pamieta jej dane i do niej pisze to po prostu dla mnie jest to niezrozumiale. I nadal nie wiem co mam myslec. Wierzyc mu i puscic to w niepamiec czy dac sobie spokoj. Bo ja naprawde juz nie wiem co mam myslec myslalam, ze go znam. A teraz nie mam pojecia czym on sie kierowal po co do niej pisal. To nie byl mail do kolezanki z dawnych lat tylko do byłej:(

Gość kfkkgg
widocznie ona byla intelegentna kobieta, bo ty nawet slowa "nienawidzi" nie potrafisz napisac, bo wg ciebie jest takie slowo jak "nawidzi" hhahahahah

otulona_snem chyba jestes zbyt ograniczona by pojac co czuje i w czym tkwi problem. Nie chce go uwiazaywac chce by byl ze mna szczery i nie ukrywal sie przede mna i nie pisal po nocach do bylej. Chyba nikgdy nie kochalas jesli nie rozumiesz jak szokuje i boli takie odkrycie. Jeszcze w momencie kiedy nie masz czarno na bialym co sie stalo, a masz tylko domysly. I tego glupiego maila. Mail o niczym nie swiadczy nie ma tam nic co mogloby mnie zaniepokoic jesli chodzi o tresc. jednak mnie niepokoi sam fakt, ze do niej napisal, ze sobie przypomnial jej dane i nagle zaciekawilo go co slychac u niej.

Gość zalamanaprzyszlamamusiaaaaaaaa
a moze chce zby to jej teraz gul skoczyl ze poznal fajan kobietke gadacie o slubie i niech larwa patrzy i zdycha z zazdrosci:D

Gość kfkkgg
a tak powaznie, to tez ciekawa jestem co faceci wtedy mysla, po kiego grzyba sie odzywaja, bo do mnie odezwali sie az 2 po dlugim czasie. nie rozumiem po co....

Gość O NAIWNOŚCI TY MOJA !
Pamiętajcie jedno ,że kiedy facet jest naprawde szczesliwy w związku to nie szulka kontaktu z byłymi a jesli juz chce wyjść do ludzi to ze swoją kobietą aby sie nią pochwalić i pokazac jaki ma skarb ...

a co to kur zapial niewolnik twoj jest? chcial sie skontaktowac to sie skontaktowal tobie nic do tego,nawet jak go juz swoim malzem uczynisz to ma prawo napisac ,maila zadzwonic pogadac a nawet wyjsc z nia na piwo czy kawe,przyspawaliscie sie do siebie? nie rozumiem takich bab jak ty Słuchaj nie jest moim niewolnikiem! chodzi na piwo z kim chce i kiedy chce. Ma kolezanki z pracy, kontaktuje sie z nimi. Nigdy nie ingeruje w to, ma kolegow umawia sie z nimi. Ma swoje zycie! Jest roznica jednak pomiedzy spotykaniem sie z kolegami, ktorych zna teraz, wciaz utrzymuje kontakt, a nie z ludźmi, ktorego cos laczylo w przeszlosci byla przerwa w kontaktach i nagle pisanie do bylej. To nie jest normalne. Nie rozstali sie w zgodzie, nie zostali przyjaciomi. Po latach on do niej pisze. Nie jestem spokojna widzac to. Gdyby twoj maz po latach zwiazku zamiast z aktualnymi znajomymi wygrzebywal dzieje z dawnych lat i interesowal sie zyciem swoich bylych kobiet tez bylabys niespokojna

Gość kfkkgg
musisz sie zapytac facetow po co to robia, bo oni sa jacys inni. moze zaloz temat cos w rodzaju ... "pytanie do facetow - po co sie odzywacie do swoich bylych"

Też nie wiem. Ja bym nie napisala nigdy do swojego byłego. Rozdział zamknięty. Co innego kiedy ludzie rozstaja sie w zgodzie, zostaja przyjaciomi. Ale ja wchodzac w nowy zwiazek o tym wiem i musze to zaakceptowac, ze jego byla jest teraz jego kolezanka. Jednak tu jest cos innego. Niby jest szczesliwy, niby nienawidzi jej. Ale jednak cos go korci w srodku i pyta co slychac. Zdrady na pewno nie ma. Ona ma teraz meza. Jednak mnie nie chodzi o to czy on sie z nia spotkal, zdradzil. Dle mnie bardzo nie pokojace jest to, ze zaczal sie nia interesowac , wracac do przeszlosci. Nie wiem po co skoro mial to byc zamkniety rozdzial. Ja wiem, ze gdyby on odkryl ze kontaktuje sie z bylymi zabil by mnie. Nie bylby wyrozumialy.

Gość uuu do mnie PRZYJECHAŁ facet
to dopiero była jazda !!!!:D czujecie !? Bylismy ze sobą jakies 3 lata i popędziłam dziada bo taakie tam nie chce mi sie pisac :O No i mijały lata poznałam innego,wyjechałam na wybrzeze ,wyszłam za mąż,wybudowaliśmy sobie dom ... Az pewnego dnia ....pod drzwiami staje mój były :O :O ja pierd... myslałam ,że zejde na zawał .Myślałam,że śnie , A ten debil jakby nigdy nic .Przywitał sie i mówi,że niby przejazdem ,że sie dowiedział gdzie mieszkam TEZ przypadkiem i tak wpadł zapytac co u mnie (?) Maz spojrzał na mnie dziwnym wzrokiem i z początku chciał nas samych zostawic a ja na to,że nie ma takiej potrzeby bo PAN ZARAZ WYCHODZI!\ No i poszedł sobie ....to było jakieś 2 lata temu i do dzis zachodze w głowe CO TO BYŁO DO DIABŁA :O

Gość dghjgdjgjhgdhjgksss
Moim zdaniem szuka kontaktu z inna by sprawdzic czy ona tez moze jest na takim etapie zycia jak on , lub szuka kontaktu gdy w zwiazku jest nie ciekawie niby slub ale moze sie pospieszyl i teraz sie boi. Tak mysle bo byly facet tylko sie odzywa jak albo jest sam i nie ma innej przy boku a z byla nie bylo az tak zle . Albo w obecnym zwiazku monotonia lub ma poprostu dosyc.

otulona_snem doskonale rozumiem i sama mam takie podejrzenia. Bardzo to boli.. jednak nie mozna sobie powiedziec nie chce mnie i juz. Ciezko to zrozumiec.. zreszta co uwazasz, ze mam go zostawic teraz? nie potrafilabym. Zreszta nie zdradzil mnie, a jednak zaufanie nadszarpnal. Nie wiem co mam zrobic teraz jak dalej z nim rozmawiac:(

Gość dghjgdjgjhgdhjgksss
tez tak mysle ze ci kit wcisnal ze ja nienawidzi , a faktycznie jest inaczej. bo jak by ja nie nawidzil to by nie chcial ja znac a co dopiero sie z nia kontaktowac.

otulona i co w zwiazku z tym? na wszystkie pytania mozna odpowiedziec. Moze, moze to, a moze tamto. Nadal nic nie wiem. Nie wiem co dalej:(

I on teraz potwierdza, ze jej nie nawidzi. Cytuję: Jej zycie mam kolo chuja nic mnie ona nie obchodzi. Mowie ci napisalem tak po prostu jaja sobie chcialem porobic"

Gość A.B.
Być może szukasz dziury w całym,bo jesteś zakochana i zazdrosna.To normalne.Ale jest prawdopodobne,że Twój chłopak szuka przygód,bo dopadła Was rutyna.A kiedy oświadczył Ci się?Przed czy po wznowieniu znajomości z byłą?

Gość Orilash
otulona_snem masz taki ładny nick, a jesteś tak malo inteligentna i na dodatek twoje slownictwo rynsztokowe ,idź dziecko do szkoly i zawracaj poważnym ludziom d*** to taka mała dygresja abstrahując od tematu

To, że w ogóle się z nią skontaktował odkryłam dzisiaj w nocy jak siedziałam sobie na jego koncie, bo miałam ściągnąć zdjęcia jego siostrzenicy z poczty na kompa. Wtedy zobaczylam tez, maila do byłej zeby popisali na innym koncie i tu podal adres. Nic wiecej nie bylo, ale kiedy ja go zapytalam po co sie z nia kontaktowal napisal, ze chcial tylko wiedziec co slychac. dzwine, ze przeniesli sie na inne konto. Ta wiadomosc byla sprzed 2 miesiecy. A zareczeni jestesmy od miesiaca.

Gość dghjgdjgjhgdhjgksss
moze poprostu jemu powiedz ze jak by byl na twoim miejscu to tez by sobie nie zyczyl bys z bylym rozmawiala. Moze mu powiedz ze w takim wypadku ty tez odswiezysz pewna znajomosc bo tez jestes tylko ciekawa. Jego reakcja sama powie wszystko

Tez uwazam, ze jesli ma sie kogos gleboko w du.. to po prostu nawet nie pisze sie glupich slow co slychac, bo co kogo obchodzi co slychac skoro ma sie te osobe gdzies. Moze przy spotkaniu na ulicy z grzecznosci mozna zamienic kilka slow, ale przez internet to musi byc juz swiadome i celowe dzialalnie. Ja to rozumiem i wiem, ze ma sie cos na rzeczy. Tylko nie wiem co dalej. On sie broni twierdzac, ze nic go nie obchodzi, a ja przeciez wiem, ze jak kogos ktos nie obchodzi to zamyka tamto zycie i koniec.

Oczywiście jak zwykle tak obrócił sprawe, ze to ja jestem wszystkiemu winna i glupia. " chyba ci mowie, ze nic nie zrobilem. Weź sie juz uspokoj. Nie pisalem z nia, a tylko napisalem to jest roznica" wiec jestem nienormalna, ze smiałam w ogole sie o to przyczepic.

Powiedział mi teraz, że ona mu nawet nie odpisała

Gość A.B.
O.k.Ja Ci radzę się nie nakręcać na wszystko co najgorsze,ale miej go na oku.Nie wypytuj go już o byłą,aby go rozdrażnisz.Uwierz mi,że prędzej czy później wyda się wszystko,cokolwiek miało by to znaczyć.

Gość dghjgdjgjhgdhjgksss
takie gadanie ze nie pisalem a napisalem -to mi przypomina scenariusz z mojego malrzenstwa, to jest takie usprawiedliwianie samego siebie. Moj mi wciskal kit ze jej zdjecia w komorce to tez tak , to przeciez nic takiego, szlak by trafil czlowieka. A tez zaczelo sie nie winnie na odswiezeniu kontaktu tylko po to by wiedziec co slychac. Jak ma ciebie i jest szczesliwy to choj go powinno obchodzic byla czy nie byla . Moim zdaniem takie gadanie to typowe a reakcja agresja i mowienie ze to z toba jest cos nie halo tez o tym swiadczy . To wszystko jest nie ok z jego strony i zrob cos z tym szybko. Niech zrywa z nia kontakt albo ze slubu nici i dowidzenia . Zobaczysz jak zareaguje i wszystko bedziesz wiedziec jak powie ok. nie ma sprawy ze zrywa kontakt bo ona i tak nie jest wazna, to bedziesz wiedziala ze to nic takiego. A jak sie zdenerwuje i na ciebie zacznie naskakiwac to wszystko jasne. Ja tak zrobilam i sprawa byla jasna.

Gość dghjgdjgjhgdhjgksss
pisanie na inna poczte taka zebys ty nie wiedziala co pisza tez przerabialam jak by nie mial nic do ukrycia to by tak nie robil ale pewnie cos mu swita w glowce.

Gość wilemka
ja tez szukam bylych,z ciekawosci, wiec wierze facetowi