Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia MamaRoberta;)

Samotna mama- dziwna zalezność ;)

Polecane posty

Hej, nie moge sie powstrzymac by o tym tu nie napisać ;) Mam 23l i 4l synka. Wygladam nieco mlodziej (tak srednio 20l ) Nigdy nie zauwazyłam, bym byla poza nawiasem z powodu tego iz sama wychowuje dziecko) kobiet, potencjalnych kandydatek na partnerke;) Nawet gdy jestem na zakupach, spacerze z synkiem- faceci sie usmiechaja czasem zagaduja itp. ALE! w piatek bylam u siostry, ma ona coreczke- 3l. Mala chciala spac u mnie wiec wracalam ze swoim synkiem, i siostrzenica. Tak wiec-2dzieci. I co? Ludzie patrzyli na mnie, faceci zerkali- zaden z nich nie staral sie zagadac, usmiechnac, poderwac :) Ludzie, nic. W autobusie, pewna kobieta skomentowała" taka pani mlodziutka, i juz 2 dzieciaczkow" Jakas gimnazjalna gownazeria idaca za mna skomentowala ze "lubie ten sport bez gumeczki :o )Mozna powiedziec ze bylam potraktowana jak patologia spoleczna. I obecnie, jestem w stanie uwierzyc ze samotna matka z 2 dzieci odstrasza,.... :o Pozdrawiam 🖐️

Gość asdfasfasf
Z 1 dzieckiem też :P A to że faceci się patrzą i uśmiechają świadczy o tym że patrzą jako na obiekt seksualny jednorazowego użytku, anie jako obiekt do związku.

Gość dfgfgdddd
bo jestes dla nich tylko obiektem seksualnym mozesz miec i 5 dzieci i by zerkali na ciebie i sie chceli umowic ale juz wiazac na stałe by sie z toba zapewne nie chcieli

Chyba ze ty masz takie doswiadczenia :) od czasu urodzenia dziecka bylam w 2 powaznych zwiazkach. Inigdy zaden facet nie potraktował mnie jak jednorazowa dziwke -jak tak masz, to współczuje ;) 😘

Gość asdfasfasf
Natalia MamaRoberta;) Ja jestem facetem i piszę jak my faceci postrzegamy. A skoro mając 4 letni dziecko i mając je miałaś jak to nazwałaś 2 poważna związki no to rzeczywiście były one bardzo poważne hehe

Nie słucha, co gamonie piszą:P A głupie komentarze, to jacyś niedojrzali durnie rzucają. Grunt, że jesteś szczęśliwą mamą:D Powodzenia.

Jestes człowiekiem bardzo ograniczonym, az sie dziwie ze potrafisz komputer wł :) Pewnie nie jestes w stanie tego pojac ze moj narzeczony zmarł po dlugiej walce z nowotworem, a kolejnego oswiadczyn nie przyjełam- gdyz nie chciałam przeprowadzic sie do innej miejscowosci. Straszny tepak z ciebie... ;O

Gość asdfasfasf
Natalia MamaRoberta;) Sama jesteś ograniczona, to jak już miałaś jeden poważny związek jako samotna matką, więc jak już to pisz jak było. I ja nie piszę tego żeby cie obrazić itp., ale piszę jak jest, no może zawsze się znajdzie jakiś wyjątek, no ale dla faceta w podobny wieku do ciebie który sam niema dziecka nie jesteś dobrym "obiektem" do związku.

Gość Niespełniony Wizjoner
Jestem facetem i popieram to, co pisze asdfasfasf.

Uwierz mi ze czlowiek z takimi ograniczemiem umysłowym jak ty- nie jest dobrym obiektem do zwiazku dla ZADNEJ kobiety :)

Gość asdfasfasf
Natalia MamaRoberta;) Uwierz mi że mnie nie znasz, więc nie wypowiadaj się tak :P Ale jak ty wierzysz w to co piszesz to już twoja sprawa ja tylko pisałem co ja uważam o związku z samotną matką(i większość facetów w mojej sytuacji pewnie też), więc nie będę cie na siłę przekonywał. I widzę też jesteś mocno ograniczona sokoro to do ciebie nie przemawia. Ja nie psiałem tutaj żeby cie obrazić itp., ale ty nie możesz przyjąć do wiadomości mojego punktu widzenia i teraz próbujesz mnie obrazić, no cóż twoja sprawa.

Gość 9342634
to ze sie patrza i sa mili to o niczym nie swiadczy,do zwiazku napewno by Cie nie chcie;li

Nie rozumiem dlaczego uwazasz ze jak ty masz taki poglad to 90% facetow tez? ;) Nie chcialbys zwiazac sie kobieta ktora ma dziecko-ok, ja tez nigdy nie umawiam sie z facetami ktorzy np palą. Ale nie wypisuje bzdur, ze cala reszta kobiet postepuje tak jak ja. A pisanie tu o tym ze mezczyzni traktuja mnie tylko i wyłacznie jak obiekt seksualny jest bezczelna. Jestes zakompleksiony, i nawet nie starasz sie tego ukryc🖐️

Gość Oliwia222
9342634 to ze sie patrza i sa mili to o niczym nie swiadczy,do zwiazku napewno by Cie nie chcie;li Odezwała sie zawistna dziewczyna- ktorej dupsko sciska ze na nia nawet faceci nie patrza-a samaotna mamuska tak :)

Gość asdfasfasf
Wisz wydaje mi się że lepiej znam poglądy facetów na ten temat niż ty, a napisałem też że zdarzają się wyjątki z innym podejściem, więc może nie 90%, ale tak w granicach 70-80 tych w takiej sytuacji jak ja. "A pisanie tu o tym ze mezczyzni traktuja mnie tylko i wyłacznie jak obiekt seksualny jest bezczelna" Napisałem tak bo jestem anonimowy, więc pewnie w rzeczywistości w twarz tego bym nie powiedział ci, ale chce wyprowadzić cie z mylnej twojej teorii bo to że ktoś ci tego nie powie w twarz nie oznacza że tak nie jest. Więc zapamiętaj sobie mój punkt widzenia na ten temat bo taki ma większa część facetów, powtarzam w mojej sytuacji. Ale ty widzę nadal nie chcesz mi uwierzyć bo faceci się do ciebie uśmiechają,zagadują itd., ale to już twój problem. A to że jestem zakompleksionym to wyssałaś sobie z palca :P

Nie z palca a z twojej wypowiedzi :) I nie twierdze, ze wyciagam takie wnioski z tego iz ktos sie do mnie usmiecha :) Znam wiele przypadkow, gdy samotna matka poznaje faceta, zaklada rodzine z nowym partnerem. A ty jestes poprostu gowniarzem, ktorego marzenia ograniczaja sie do wlozenia penisa w dziewicza wagine.

Gość asdfasfasf
Natalia MamaRoberta;) A to że nie chcę dziewczyny z dzieckiem oznacza że szukam dziewicy hehe następna twoja zajebista teoria. Jeszcze raz ci powiem nie w celu żeby cie urazić(chociaż nie powinien tego pisać po tym jak ty piszesz na mnie), dla faceta w moim wieku i mojej sytuacji samotna matka nie jest atrakcyjna jako partnerka do stałego związku, ale widzę że z tobą nie można polemizować bo oczywiście pozjadałaś wszystkie rozumy bo znasz kilka wyjątkowych przypadków to tak musi być i jest ze wszystkimi, no cóż jak się ma takie ograniczenia to już twoja sprawa. Też znam przypadki takich par, no ale cóż jednak rzeczywistość jest taka że my faceci nie chcemy wychowywać cudzych dzieci( no chyba że facet ma też swoje dzieci i takiego raczej powinnaś szukać). Więc pisząc to anonimowo chciałem cie lekko uświadomić jakie mamy do tego podejście(w większości oczywiście) bo w twarz raczej żaden normalny facet ci tego nie powie, ale widzę ze do ciebie to nie dociera i chcesz się teraz na mnie wyżyć mimo iż ja tutaj nie piszę żadnych wyzwisk na ciebie, rozumiem że możesz być trochę urażona moją opinią, ale nie przesadzaj ze swoim zachowaniem bo to tylko o tobie świadczy.

Gość Kamila111199998888866666
Durnoty wypisujecie, dla normalnego mezczyzny nie ma znaczenia czy kobieta posiada dzieci. Jezeli to emocjonalny dzieciak, to tak. Jak dziewczyna jest inteligentna atrakcyjna to i tak bedzie idealem dla partnera, a dziecko bedzie tak samo kochane przez faceta jak jego mama. Ile dziewczyn bez dzieci sa traktowane na 1 raz?! i co ma to swiadczyc o tym ze bez dziecka to tylko na numerek. Glupoty ktos tu wypisuje. Ale dzieciaki i gimgowna tez maja dostem do forum- wiec nic tylko ich ignorowac mile panie.

Gość asdfasfasf
Kamila111199998888866666 Tak sobie to tłumacz hehe Czy ktoś tutaj powiedział że matki z dzieckiem można nie pokochać? Ja tylko piszę że dziecko u kobiety raczej nie zachęca do wiązania się z nią na stałe. Tak jest oczywiście jak osoby się nie znają i dopiero poznają, ale inaczej jest gdy w grę wchodzą uczucia.

Najsmieszniejsze jest to, iz ja tu tylko opisałam dostrzegalna roznice pomiedzy traktowaniem mlodej matki z 1 i z 2 dzieci. A jakis idiota, od razu musial mi dowalic ze zaden facet nie traktuje mnie powaznie, zaden nie pokocha, nie zwiaze ze mna. Ze jestem "jednorazowa" dla facetow! Takie prostaki i chamy powinni miec ograniczony dostep do forum. Bo korzystac z niego nie potrafia: asdfasfasf Z 1 dzieckiem też A to że faceci się patrzą i uśmiechają świadczy o tym że patrzą jako na obiekt seksualny jednorazowego użytku, anie jako obiekt do związku. Takie chamy powinni mies podpisywac z imienia i nazwiska.

Gość asdfasfasf
"....samotna matka z 2 dzieci odstrasza," A to była odpowiedź na to: Z 1 dzieckiem też A to że faceci się patrzą i uśmiechają świadczy o tym że patrzą jako na obiekt seksualny jednorazowego użytku, anie jako obiekt do związku. I nadal to podtrzymuje w kontekście tym że faceci których nie znasz są dla ciebie mil, uśmiechają się itd. I sam jesteś idiotka, jak chcesz się tutaj obrzucać błotem to proszę bardzo, ale ja nie będę się zniżał do twojego poziomu(poziomu dżdżownic).

Masz racje nie mamy o czym rozmawiac- jestes tak ograniczony, ze ciesze sie iz nie znamy sie osobiscie :)

Gość asdfasfasf
Też się bardzo, ale to bardzo z tego powodu cieszę, nawet nie wiesz jak bardzo!

Mimo wszystko wieksza radosc -po mojej stronie.

Gość asdfasfasf
Nie wydaje mi się!

Jestem tego pewna....

Gość asdfasfasf
Niech ci będzie, bo widzę że jesteś osobą która musi postawić na swoim i to ona zawsze ma racje hehehe no ale cóż głupszym się ustępuję. Ja uciekam, gdyby ktoś pisał pod moim nickiem to na pewno nie będę ja, więc może ktoś poprzesz tą twoją zajebistą teorie hehe

Naprawde nie musisz potwierdzac swojej glupoty i ograniczenia.

Nie dziwnie sie ze 1 czlon twojego nicku to "smieszny"