Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanaprzyszlamamusiaaaaaaaa

niewiedzialam ze jestem w ciazy ipilam , palilam oraz....

Polecane posty

Plilam skrety fajki pilam i sieteraz boje BARDZO!!!STRASZNIE SIE CIESZE I BARDZO CHCE MIEC TO DZIECKO oraz bylam dwa razy na solarium, ale jak sie dowiedzialam ze jestem w ciazy to odrazu soczki kupilam vitaminy na ciaze i jem zdrowo dowiedzialam sie o tym wczoraj o dziwo bo w tamtym miesiacu 12stego skonczyl mi sie okres a teraz luup, wiec napewno dlugo w tej ciazy niejestem, ale czy to ma jakis wplyw na dzziecko?? wczoraj brzuch mnie bolal troche jajniki to wiadomo ale zoladek i brzuch tez pewnie zgaga czy cos... byla ktoras z was w takiej ytuacji?? teraz wlasniejem kanapeczki z jajem, ogorkiem papryka pomidorkiem i sok pomidorowy oraz mietka...zero trunkow dla dziecka wszystko zrobie

przepraszam za bledy

Gość asdfasfasf
Ile razy będziesz jeszcze o tym pisać?? A wiesz że nadmierne siedzenie przy komputerze jest szkodliwe dla płodu? W tedy nie wiedziałaś że jesteś w ciąży i piłaś itd. teraz wiesz że jesteś to dbaj dziecko i nie siedź tyle przed komputerem.

Jak myślicie ? Powinnam zrezygnowac z opłaconej w siepniu wycieczki do elektroni atomowej w Czernobylu ? :-o

Gość flow
ja jak juz bylam w ciazy a jeszcze nie wiedzialam ze jestem, bylam na imprezie palilam faja za faja i spilam sie tak wodka ze maz mnie do domu wnosil....... ponadto moj tryb zycia wygladal tak rano tiger (czy inny energetyk) oczywiscie minimum ze 3 fajki - ale zero sniadania generalnie w ciagu dnia fajki, kawa, energetyczne napoje, jadlam malo cieplych dan a syn zdrowy, duzy, nic mu niedolega ( oczywiscie jak sie dowiedzialam o ciazy to zmienilam 'styl' zycia)

dużo wódy i fajek gwarantuje zdrowe dzieci patrz - meliniarskie rodziny, 18 radosnych dzieci zdrowe bogate dbające o siebie babki - in vitro, poronienia

na gorze podszyw aprops niepisalam nic wczesniej na temat ciazy na kafe:) dzieki kurcze boje sie poprostu ze cos schrzanilam

Gość asdfasfasf
zalamanaprzyszlamamusiaaaaaaaa na gorze podszyw aprops niepisalam nic wczesniej na temat ciazy na kafe dzieki kurcze boje sie poprostu ze cos schrzanilam To się dopiero później okaże, ale teraz rób wszystko żeby tego już nie robić ;)