Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martynaaaajjjjzzz

On się we mnie zakochał, a ja wiem, ze z tego nic nie będzie...

Polecane posty

Gość martynaaaajjjjzzz

Jestem z Nim, podoba mi się fizycznie, z charakteru, seks jest cudowny, ale wiem, ze to nie facet o ktorym zawsze marzyłam, on mnie kocha, a ja nie wiem co robić, szkoda mi go zostawic.... Jest to facet ktory ma trzyletnie dziecko, do tego czasu pracowal dorywczo, za kilka dni idzie do pracy-miesiecznie bedzie zarabial ok 2 tys zł, nie ma auta...

"Jest to facet ktory ma trzyletnie dziecko, do tego czasu pracowal dorywczo, za kilka dni idzie do pracy-miesiecznie bedzie zarabial ok 2 tys zł, nie ma auta... " Zostaw go. Nie marnuj mu życia

Gość martynaaaajjjjzzz
moi byli byli bezdzietni, mieli auta nie zarabiali b.duzo, ale zawsze bylo mozna gdzies sobie pojechac, zwiedzic, nie musialam sie denerwowac ze np dostawali smsy od swojej byłej itd

Gość totototototototot234
a co ma to,że go nie kochasz do tego,że on idzie do pracy za 2 tys/msc?

Gość martynaaaajjjjzzz
boje sie ciagnac to dalej z facetem ktory ma dziecko itd, przyzwyczailam sie do czegos innego, a on nagle mi wyznal,ze mnie kocha, nie wiedzialam,ze tak daleko to zajdzie....

Gość totototototototot234
Jak to nie wiedziałaś w momencie gdy Ci powiedział,że Cię kocha trzeba było się wycofać i jasno postawić sprawę. Ty myślisz,że on tak gada,że Cię kocha po co?

Gość martynaaaajjjjzzz
Looooser-szmata? dlatego, ze mysle powanie o zyciu i nie zyje sama milością??

Gość no no no ;>
"Looooser-szmata? dlatego, ze mysle powanie o zyciu i nie zyje sama milością??" hahaha,ta poważnie o zyciu :D "nie ma auta,bedzie zarabiał ok 2000,ma dziecko..." jesli auto i kasa ci jest do szczecia najbardziej potrzebna,to zostaw go jak najpredzej,bo tylko mu zycie zmarnujesz.Materialistka :-0 Sama na siebie zarób,zrób prawko,kup auto,mieszkanie,a nie patrzysz by na nim żerować. Głupia!

Gość martynaaaajjjjzzz
tu nie chodzi o zerowanie. Ale chyba lepiej gdy facet jest zaradny, chce cos miec w zyciu, a prawo jazdy i samochod to nie luksus w tych czasach...

Gość ciężarówka:)
poważnie o przyszłości myślisz? Ale o swojej? Jego? Czy Waszej? Jakbyś miała krztynę godności i klasy to byś go zostawiła. Nie ma co liczyć na kasę od faceta, bo on dzisiaj ma pracę jutro może jej nie mieć. Chcesz wygodnego życia? To kurwa do roboty!!! Sama sobie zarób na auto etc. A szmatą jesteś dlatego,że facet Cię kocha, a Ty bez jakiegokolwiek zażenowania traktujesz go jak osła, który ma na Ciebie zapierdalać i jeszcze się zastanawiasz czy 2000/msc +brak samochodu to wystarczające argumenty by z nim być:/ Kurwa ma w sobie więcej godności- przynajmniej jest to układ oparty na jasnych zasadach- kasa za seks, ale Ty wkraczasz w sferę, której nie rozumiesz, czyli uczucia.Chcesz mu złamać serce? Jak myślisz jak długo będziesz mogła udawać miłość???

Gość no no no ;>
Kretynka no :-0 Jak nie luksus,to powtarzam,zrób prawko,kup auto i śmigaj.Jakim prawem żądasz od faceta,by woził twoje dupsko?!!!i by duzo zarabiał...Dała Bozia rączki?

Gość martynaaaajjjjzzz
Nie kochasz go, a z nim jesteś. To jak to nazwać? Nie kocham, ale jestem Nim zauroczona, dlatego nie potrafię zerwać z Nim kontaktu.

Gość bronekjaponek
heh

Gość gggggvcvcv
v