Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eLLLka

ja już nie mogę z tymi facetami

Polecane posty

Gość eLLLka

jestem instruktorką nauki jazdy denerwuje mnie ,ze kazdy facet chce sie ze mną umowic na kawe, piwo, spacer wiekszosc pewnie mysli ze uda im sie mnie zaliczyc a to przeciez ja wybieram goscia ktorego chce zaliczyc , inni nie maja na to wpływu :D

Gość eLLLka
po co mam sie zapisywac do innej szkoly , skoro prowadze dzialalnosc sama? ile zarobie to dla mnie , po co mam zarabiac na innych? tylko ,że denerwują mnie ci natarczywi faceci gdybym chciala to 90% kursantoe byloby moich :D ale ja ich wole selekcjonowac

Gość eLLLka
pendzior praca to jest praca po pracy moge wszystko :D

Gość jesteś chora
"denerwuje mnie ,ze kazdy facet chce sie ze mną umowic na kawe, piwo, spacer wiekszosc pewnie mysli ze uda im sie mnie zaliczyc" Ale masz popierdolone we łbie. Nie WIĘKSZOŚĆ, ale WSZYSCY chcą ZALICZYĆ KURS. Nawet kosztem posuwania takiego GÓWNA jak ty.

Gość jesteś chora
"po pracy moge wszystko" - ale "po pracy" nie jesteś dla nikogo atrakcyjna.

Gość eLLLka
nie jestem atrakcyjna po pracy? a to dobre ciekawe tylko dlaczego po skonczonym kursie , zdanym egzaminie nadal chcą sie ze mna umawiac bezedury piszesz kochana

Gość jesteś chora
"ile zarobie to dla mnie , po co mam zarabiac na innych?" Cóś masz pojebane w tym swoim małym móżdżku. Ile zarobisz, to dla ciebie. A zarabiasz przecież na innych. Może tak przy okazji, odkryjesz PODWÓJNY ZAROBEK? Nie tylko, że nie musisz płacic za bzyknięcie cię, to jeszcze dodatkowo otrzymasz jakiś BONUS?

Gość eLLLka
pendzior zdarzalo sie ale facet musial byc dla mnie atrakcyjny :D

Gość eLLLka
Może tak przy okazji, odkryjesz PODWÓJNY ZAROBEK? Nie tylko, że nie musisz płacic za bzyknięcie cię, to jeszcze dodatkowo otrzymasz jakiś BONUS? pomysle o tym :P

Gość kukurukukuru
gimbuda ma dzis wolne?

Gość eLLLka
Ile zarobisz, to dla ciebie. A zarabiasz przecież na innych ale nie oddaje polowy z tego kolezankom i kolegom z OSK :P pomysl , matołku

Gość jesteś chora
"ciekawe tylko dlaczego po skonczonym kursie , zdanym egzaminie nadal chcą sie ze mna umawiac" To jest dosyć proste. Za parę groszy mają bzykanko. W agencji wołają ZNACZNIE więcej.

Gość eLLLka
jesteś chora ciebie to by nawet nie chcieli dotknąc nawet jakbys im doplacala

Gość jesteś chora
elko, wróć tutaj jak staniesz sie elżbietą. A póki co korzystaj. Idioci nie wiedzą, że WSZYSTKO zależy od egzaminatora. Ubawiłaś się zapewne tym wpisem. Wszak najpierw dałaś dupy egzaminatorowi i jego werdykt jest wypadkową jego preferencji i stanu kasy. Im bardziej lubi chłopców, tym bardziej (bzykajac ciebie) jest od ciebie uzależniony. Jak się nie obrócisz, to dupę masz z tyłu. I tylko na niej się dorabiasz. Bez względu na to jaki wypiszesz sobie szyld.

Gość jesteś chora
"ciebie to by nawet nie chcieli dotknąc nawet jakbys im doplacala" Tego nie wiesz. Ale....... Wolę dopłacić, żeby mieć komfort, niż taplać się w gównie, żeby tylko zarobić parę groszy.

Gość eLLLka
elko, wróć tutaj jak staniesz sie elżbietą ale z ciebie pustostan eLka jest od nauki jazdy nie od imienia blondynka myslisz ze kazdy jest taki glupi jak ty i nie wie , ze to egzaminator jest od zdawania a instruktor od nauki? wybacz , sle jeszcze nie zauwazylam ,zeby ktores z moich kursantow tak pomysleli, widocznie sa mądrzejsi od ciebie :D

Gość eLLLka
Wolę dopłacić, żeby mieć komfort, niż taplać się w gównie, żeby tylko zarobić parę groszy. pare groszy hahahaha wiesz ile ja mam kursantow w miesiacu na kursie?i ile zarabiam? oczy by ci z orbit wyszly jakbys taką sumę zobaczyla

Gość eLLLka
czizas wielki zaszczyt mnie kopnął , dziekuje za odwiedziny i komentarz w moim topiku :)

Gość eLLLka
to moze ja ci jeszcze bardziej posłodze i dasz chociaz 6 :D

Gość eLLLka
albo nie , nie bede ci slodzic bo cie jeszcze zemdli :D

Gość eLLLka
asdfghasdfghadfgh ktos tu wstal w zlym humorze