Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szafran m.

mam dzis pierwszą randke

Polecane posty

Gość szafran m.

witajcie , dzis mam pirwsza randke poznalam goscia przez internet ja mam 35 , on 45 nie wiem czy jest zonaty , czy kawaler osobiscie wolalabym by byl zonaty , bo co ta za facet ktory w tym wieku nie mial baby boje sie tej randki, nie wiem jak sie ubrac , czy sie malowac .... pomocy!!!!!!

Gość szafran m.
ja pzrez jakis czas zylam w konkubinacie, nie mielismy dzeci , bo ja nie moglam ich miec w sumie to nawet nie wiem czy to byl konkubinat moj Robert pojawial sie u mnie 2x w miesiacu i zostawal na kilka dni , po czym zostawial kase teraz to mysle ze to jakby sponsoring byl :/ mam nadzieje ze z tym starszym uda mi sie stworzyc zwiazek jestem taka zdesperadowana , ze zrobie wszystko by chcial byc ze mną

bez przesady, strasznie zdesperowana jesteś, jesteś w takim wieku że możesz sobie szukać młodszego faceta a nie prawie dziadka, nie jestes z "odzysku" wiec jeszcze wszystko przed tobą

Gość :///////////////////
mężczyźni nie lubią desperatek chyba że desperaci

Gość szafran m.
moze i nie jestem az tak stara by klasc sie i czekac na smierc . ale patrząc na siebie w lustrez to widze ---- czarownica z nadwagą :/ i to nie kompleksy , ja tak wygladam

więc czemu o siebie nie zadbasz, dla samej siebie, samopoczucia, lepszej samooceny itd ?

Gość szafran m.
nie moge schudnac , probowalam wszystkiego , oprocz zaciski na zoładek a twarzy nie zmienie mimo ze tapety nalozę z tone to i tak widac ten nos jak u czarownicy :(

czemu? mało to brzydkich desperatek czujących się nieszczęśliwych z samym sobą, szukających potwierdzenia sensu swojego życia w samcu ?

Gość szafran m.
no i mnie dobiles/as :///////////////////

Gość Jestem.......
Ja też mam randkę, na szczęście z kimś tylko dwa lata starszym od siebie. ;D Stare dziady mnie nie interesują. :P

Gość szafran m.
dalabym wam fotke , ale sie wstydze swojej geby moj randkowicz tez nie wie jak wygladam , bo tylko on mi pokazal zdjecie , ja nie mialam odwagi

Gość szafran m.
buuuu a jak on jak mnie zobaczy i odkreci sie na pięcie? mam dosc swojego zycia

Gość szafran m.
za 15 minut spotkanie nie wiem czy isc , boje sie porazki

Gość kaloszka
i jak po spotkaniu?