Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co ja tam wiem?

Czy SĄ TU PANIE OKOŁO 40TKI MAM DO NICH PYTANIE

Polecane posty

Gość co ja tam wiem?

czy chcecie wiedzieć jak wykorzystać WIGOR dwudziestolatka?

Gość pewna38latka
Większość z nas to wie, ale po prostu nie jest zainteresowana :)

Gość co ja tam wiem?
powiedz co wiesz, bo ja jestem zainteresowana co zrobić, aby zrozumial, że oczekuję czegoś więcej nie szybciej i nie intensywniej :(

Gość pewna38latka
jaka Twa płeć? ciężko nadążyć :) w jednym topiku to co piszesz sugeruje, że jesteś młodzikiem, a w drugim że kobitka pod tym nickiem się skrywa :D

Gość co ja tam wiem?
"jaka Twa płeć?" nie jestem aż tak awangardowa póki co żeńska

Gość rycząca 40stka
Wypnij tyłek i powiedz mu, że chcesz aby ci wylizał rowa i tyle.

Gość pewna38latka
Zatem to jest podszyw? 11:39 [zgłoś do usunięcia] co ja tam wiem? "Jestem juz kobieta po 40 i za nic nie zamienilabym swojego 45 letniego faceta na jakiegos mlokosa!!!" - to jest nielogiczne. Wszak liczy się JAKOŚĆ a nie ILOŚĆ. Zapewniam cię, że posuwałem już takie stare prykwy jak ty. Wbrew temu co sugerowałem wcześniej, bez szczególnego wstrętu. "gowniarze oprocz wigoru nie potrafia dac kobiecie nic fajnego!" - byłem gówniarzem i "stara prykwa" wyegzekwowała ode mnie to co może dać fajnego kobiecie ktoś z WIGOREM. Ale ona, W PRZECIWIEŃSTWIE DO CIEBIE była mądra. Potrafiła wykorzystać mój nadmierny WIGOR. Jeżeli kiedykolwiek uwierzysz, że to "se vrati" zapytaj o radę młokosa. On, w przeciwieństwie do mireczkiiiiiiiiiiiiiiiiii, bzykał nie tylko próchno. I wbrew powszechnemu mniemaniu "ryczących czterdziestek" może stać się ich nauczycielem. Między innymi dzięki temu, że UCZYŁ SIĘ OD WSZYSTKICH. Nawet od 40-tek.

Gość co ja tam wiem?
nie wiem co masz na mysli mam prawie 40 chce wiedziec jak wykorzystac wigor mlodziaka spróbowaliśmy nie wyszło nam odjechał zanim bylam gotowa mam pewne przemyślenia poszukuję tych co czegos próbowaly w tym temacie