Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pusieńka

nie panuje nad soba juz nie wiem co mam robic

Polecane posty

Gość blableblu
Nieleczona nadczynność bardzo źle wpływa na serce, może doprowadzić do przełomu tarczycowego a w konsekwencji nawet do śmierci. A ciśnienie i tętno masz w normie, przy nadczynności jest przyśpieszone a ciśnienie wysokie.

Gość blableblu
to zależy od przyczyny nadczynności, ale leków nie bierze się do końca życia bo są toksyczne. W moim przypadku przyczyną nadczynności był guzek w tarczycy. Leki brałam jakiś czas, potem usunęli mi płat tarczycy z guzkiem, teraz jest ok i nie biorę żadnych leków. Poszukaj w internecie, jest mnóstwo stron na temat nadczynności i innych chorób tarczycy, jeśli to byłoby powodem Twoich problemów z emocjami to łatwo można temu zaradzić, ale jesli to nie tarczyca, to już będzie trudniej.

dzieki za rade najpierw zrobie te badania jesli nic nie wykarze pojde do psychologa , tak dłuzej nie moze byc, przez moje emocje niszcze swoj zwiazek ale teraz tez sie tak zastanwiam ze to moje rozdraznienie lapie mnie dopiero jak jestem z moim chlopakiem nikt mnie tak nie drazni jak on, nie wiem co ja juz mam robic, jednak najpierw zrobie et badania od czegos trzeba zaczasc, jescze raz bardzo ci dziekuje ze mi doradziłas a nie obraziłas i skrytykowałas

Gość blableblu
Zycze pomyślnego rozwiązania problemu :)

Gość chłopak zaczyna irytowac
kiedy pzrestaje imponowac;) moze po prostu zmien chłopaka?

NIECHCE ZMIENIAC CHLOPAKA JESTESMY ZE SOBA JUZ 4 LATA I BYLO ZAWSZE DOBRZE WIADOMO BYLY KŁÓTNIE ALE GDZIE NIE MA