Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzcie_mi prosze

podkład do twarzy. jaki????

Polecane posty

Gość poradzcie_mi prosze

dziewczyny jakich podkladow/pudrow uzywacie? chce zainwestowac i kupic sobie cos lepszego... drozszego... chce zeby twarz wygladala swiezo ale tez zeby byla gladka i nie bylo efektu "maski"

jeśli nie masz problemów skórnych które chcesz zamaskować w stylu: worki pod oczami, trądzik czy np pękające naczynka to polecam ci taki fajny kremik magic z avonu nie jest to podkład tylko krem wygładzający skórę i nadający jej fajny matowy wygląd tylko że jest to bez koloru więc przy problemach do zamaskowania się nie sprawdzi

Gość wieś na sali - obecna.....
lirenne city matt

no wiesz, zależy jaką masz cerę, bo nie z każdej da sie zrobić gładziuteńką trzeba unikać ciężkich i "kleistych" podkładów każda z nas powinna do tego dojść metodą prób i błędów ja używam pudru givenchy matissime, do cery mieszanej, ale jest bardzo lekki i nigdy lzejszego nie miałam, wiec już zakochałam sie w nim podkład mam estee lauder, 2 rodzaje, jeden do cery mieszanej double coś tam.., drugi do normalnej i suchej - ale ten powoduje, że cera często lekko sie błyszczy

Gość mamciuchna
Nie ma uniwersalnego podkładu, który będzie odpowiadał każdej kobiecie. Musisz przetestować i znaleźć odpowiedni, ja po długich poszukiwaniach postawiłam na taki ze sredniej półki - Loreal True Match, w Rossmannie można go kupić w promocji już za 40 zł, dla mnie jest bardzo dobry, ładnie kryje, ale właśnie nie ma efektu maski. Mam cerę mieszaną, a podkłąd długo utrzymuje się na buzi.

Gość Dziewczyna Ja
ja mam ten z avonu co ktos wczesniej wspominal i jakos nic w nim nadzwyczajnego. zreszta bardziej nadaje sie jako baza pod podklad.

Gość nsbuzcsbuvbs
Dior - Diorskin Forever! Nie osadza sie w porach, zmarszczkach; trzyma sie na miejscu caly dzien (nie rozplywa sie), skora wyglada swiezo, bez efektu maski. Dobrze kryje i jest bardzo wydajny (najlepiej nakladac pedzlem). Dlugo nie uzywalam zadnych podkladow ale ten to cudo!

Gość poradzcie_mi prosze
no wlasnie workow pod oczami nie mam. ale nie ukrywam ze mam sporo wagrow i tez zdazaja sie jakies wypryski ktore chcialabym "ukryc"... cere mam mieszana...

Dziewczyna Ja bo on jest idealny jak cera nie wymaga korekty bo tylko ja wygładza dla mnie jest ekstra