Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stokrotkaaa21

Borowska- poród we Wrocławiu.

Polecane posty

Czy któraś z rodzących mogłaby się podzielić swoją opinią na temat tego szpitala? A może któraś z Was ma zamiar tam rodzić?

Gość Miraculum5
Ja mam zamiar tam rodzić :)

Na kiedy masz termin? Ja nie chciałam tam rodzić ze względu na złe opinie tego szpitala, które pojawiły się po przeniesieniu oddziału, natomiast mój lekarz tam pracuje i powiedział, że można już tam dostać ZZO za darmo i są anestezjolodzy, czego nie ma u mnie w Oławie. I chciałabym i się boję... ;)

Gość gość
podnoszę temat

Gość gość
podobno cc tylko tam. A sn na kamienskiego. Ja slyzalam skrajne opinie o borowskiej. Lezalam tam na patologii , warunki ok, ale lekarze jakby nie ogarniali wszystkiego. Balagan. Zly szpital chyba nie jest, ale ja wybralam kamienskiego z ykupiona polozna.

Gość gość
właśnie te skrajne opinie mnie zastanawiają , chodzę prywatnie do gin akt tam pracuje, wydaje mi się że jakby co to zawsze mógł by mi pomoc ? co myślisz ?

Gość gość
jak sie z nim dogadalas to spokojnie. A z ciekawosci jak sie nazywa ten Twoj gin? Bo paru mi zaszlo za skore.

Gość gość
ja miałam cc na Brochowie, jestem bardzo zadowolona z opieki (w sumie ja nie miałam żadnej bo mnie nigdy nie było na oddziale-chodziłam do wcześniaka na inny oddział) jestem zszyta pięknie a na o ile się nie mylę właśnie Borowskiej uważajcie na gronkowca-90% koleżanek, które tam rodziły potem okazywało się, że dziecko ma gronkowca.

Gość gość
rodziłam dwa miesiąće temu tam... wczesniej lezalam na brochowie. Oto różnice na plus dla Borowskiej: - nieporównywalnie lepsze warunki pobytu w szpitalu, mniejsze, kameralne, i przede wszystkim nowoczesne sale umilają C***obyt, - czyste osobne toalety! - świetny personel, przy porodzie sprawdził się w 100 %, nie wiem co bym bez nich zrobila - opieka poporodowa równiez bardzo dobra :)

Gość gość
nazywa się GOSZTYŁA sławomir

Gość gość
Ja również polecam ten szpital. Rodziłam tam 2 razy - sn i cc i było OK. Warunki socjalne bardzo dobre, lekarze i położne w porządku, w większości kulturalni i pomocni, choć czasem trudno uchwytni i zbyt lakoniczni w informowaniu o stanie zdrowia własnym i dziecka. Trochę gorzej oceniam opiekę na oddziale neonatologii, szczególnie niektóre położne.