Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adalis86

Odstawianie od piersi - POMOCY!!!

Polecane posty

Jak bezboleśnie odstawić dziecko od piersi?Karmię już 8 miesiąc Mleka mam jak na lekarstwo a syn ciągle domaga się cycy Zwłaszcza w nocy Bardziej traktuje pierś jak smoczek niż źródło pokarmu Dlatego postanowiłam odstawić Jak to zrobić?Boję się że syn zapłacze a ja zmięknę...Dodam syn smoczka nie ciąga i je już wszystko

Gość masz problem z działami
bezboleśnie to spiżdżaj na ciążę :-o 🖐️

niestety jest to dosc brutalny epizod bo trzeba byc stanowczym i nei dac dziecku. Ono niestety bedzie plakac. Trzeba zabawiac odciagac uwage

Gość baljhhaskjs
Moj syn plakal przez 2 noce- jakbym go mordowala. W dzien bylo lepiej- ale noc tragedia. Balam sie ze ktos pomysli ze sie znecamy nad nim gdzyz wolal"pic mama pic" ale herbatki, soku czy mleka zastepczego nie chcial. Ale byl starszy prawie 2lata.

OWSZEM pomyliłam i co z tego?Mam teraz zakładac ten temat jeszcze raz?Tak jak niektorzy robia?Jeden problem w kilku działach?

Poza tym co Cię to obchodzi? No mamy jak to u was wygladało?Nie ma sposobu zeby to nie bylo traumatyczne przezycie dla obu stron??

Gość Lisavietta
traumatyczne przezycie? puknijcie się w te swoje puste rozmemlane łby!

Gość uijokl,p;,kjuyhgt
posyp sobie cycki sola czy tam pieprzem, gwarantuje ze od razu mu sie odechce

OMG what the fuck? Dziękuję za logiczną odpowiedz:) No właśnie w dzień to nie ma takiej biedy bo można mu dać coś innego jeść i piersi się wtedy nie domaga Ale nie będe mu przecież w nocy kaszy gotować:P MM daje czasami ale mały nie pije go chętnie:(

uijokl,p;,kjuyhgt No babcia mi tak radzi Tylko wiesz - przez nocne traktowanie cyca jak smoczka może to być dla mnie nieco bolesne jak sobie teraz na sutki sól posypię:P Ale nie wykluczam tej metody:D

Gość masz problem z działami
Obchodzi, bo trzeba być totalnym debilem, żeby pomylić działy :-o Masz wielki odrębny o swojej ciąży, to won tam.