Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osz jak jestem wściekła

Komornik 2x zajął te same pieniądze!!! co zrobić?

Polecane posty

mam 2 konta, na 2 wisiał egzekucja, wpłaciłam pieniądze na jedno konto, zeszło zajęcie, no to sobie wpłaciłam po tygodniu na 2 żeby opłaty zrobić, a tam widzę ten sam numer zajęcia, kwota i kasa zniknęła 2 x!!!! . co to do kurwy nędzy ma być (sorry za słownictwo) złodziejskie państwo :O ...mam ochotę kogoś rozszarpać!

gdzie mam iść... zajęcie było z warszawy, to 350 km :O ... w banku nic nie wiedza, bo konsultanci tylko umieją regułkę korporacyjna wygłosić :O

w kancelarii nie odbierają telefonu, tylko sekretarka się włącza :O

ja się tylko pytam jak to możliwe, może ktoś tak miał i mi wyjaśni? myślałam, że jak raz ściągną pieniądze to pozostałe blokady są usuwane automatycznie, a tu widać nie... to jest w ogóle legalne?

ale ja mam firmę, komornik nie przychodzi tylko wysyła pismo do US, oni podają nr kont firmowych i komornik robi zajęcie z konta, już tak miałam wcześniej, ale zajmowali z jednego konta, a tu nagle z 2 i to jeszcze te same pieniądze ściągnęli 2x, jak to możliwe w ogóle?

no mnie się marzy żeby ściągał po kawałku, jak masz firmę to się z tobą nie pierdziela, tylko zajmują całość, nie patrząc czy masz na życie , taki kijowy mamy kraj!

Gość dokładnie podobnie było u mnie
w rodzinie.....ja tez byłam w szoku, ze takie rzeczy....sciagneli caly dlug...a potem znów te same pieniadze...i ze niby jeszcze nie dotarła informacja ze to juz jest zabrane toco było trzeba i wiecej dlugu nie ma i sobie tak dalejk potracano, masakra jakas!!! a kasy nie ma...i wyjasniaj teraz....bylam w szoku ze w ogole tak mozna, przeciez to sa spore czesci wyplaty, a to tak dziala bez porozumienia stron!!!! czyli komornika i banku czy zakladu pracy

Gość frgrfgrf
no ale o co chodzi. Pozyczac umialas a co z oddawaniem?

no i jak się to skończyło? bo mnie szlag trafia jak sobie pomyśle, nie dość że ja uważam, że niesłusznie mi naliczono ta opłatę - to był spór z Erą o roaming, to jeszcze teraz 2x zajęli kasę złodzieje!

Gość dokładnie podobnie było u mnie
szczerze nie moge odpowiedziec na 100% bo to chodziło o moich rodziców, dokładnie tate...chyba juz teraz jest ok ale trzeba było odkercac to wszystko i masa kłopotu, bo komornik nie dał informacji do banku i zakladu pracy ze calosc zadluzenia juz pokryta....no jak tak w ogole mozna dzialac! tam jest jeden wielki syf takze wspolczuje ale nie dziwie sie ze Ci drugi raz zajeto jak oni tak funcjonują...musisz zwrocic sie do komornika prowadzacego Twoją sprawe...