Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JanuszZmłyna

Niewiem już co mam robić :(((

Polecane posty

Cześć! Czuję ze mój koniec mojego podłego życia dochodzi kresu. Dręcza mnie sny, strasza mnie duchy a na dodatek nigdzie nie wychodzę. Sny mi się niestety nie raz sprawdziły, do dzisiejszego dnia mi się sprawdzają :((( kiedyś w to nie wierzyłem, od jakiegoś czasu wierzę bo stało się to faktem. Wiem że nikt mi nie pomoże, mimo ze by komuś na tym zalezało. Samobójstwa niemam zamiaru popełniac, ponieważ chcę żyć, chcę zmienić swoje życie, ale niewiem jak i w tym jest problem. Kiedyś chciałem się zabić, próbowałem popełnić samobójstwo, ale mnie się nie udało i dobrze, lecz teraz chcę żyć, pragę żyć, aczuję że te życie mi się wymyka. Jak ja czegośc bardzo chcę to prawie zawsze tego nie dostaję. Kiedyś chciałem umrzeć, ale żyję i cieszę się bardzo, a teraz chcę żyć a czuję że umieram. Wolałem wtedy umrzeć niż teraz, teraz pragnę żyć jak nigdy dotąd. Pozdrawiam

Ach te duchy... próbują konkurować z nami Vampirami :( wkurzają mnie najlepiej ich unikaj, nie zwracaj uwagi na to co robią... chyba, że dręczy Cie demon. Z nimi lepiej nie zadzierać :)

Vampire Bloood :) niewiem co mnie dręczy ale jak narazie się sprawdza ;/ do wariatkowa to juz powinienem dawno jechać. Niewiem co robić. zawsze jest jakieś wyjście, ale ja niewiem jakie jest moje wyjście. Życie jest tak jak piapier toaletowy!

a o której godzinie zwykle Cię dręczą i jakie są objawy? Jest bardzo widoczna różnica między działaniem ducha, poltergeista i demona.

Vampire Bloood kiedyś gadałem z duchami. One mi odpowiadają na moje szepty i myśli np: jedno stuknięcie to tak a dwa stuknięcia to nie.

to nie duch... raczej poltergeist. A tego szkodnika ciężko się pozbyć. Przyzwyczajają się do właściciela... lepiej z nim gadaj, bo się wkurzy i będzie nieładnie. Miałam kiedyś takiego... Gadaliśmy, śmialiśmy się na horrorach, a potem chciałam zerwać znajomość. Do dziś mnie dręczy skubaniec... Kwiatki mi ostatnio obgryzł

OMG what the fuck? tak jak mbyułem dzieckiem wywoływałem ducha ale go nie odwołałem. Ezoteryka sie interesuję próbuję wejść w stan OOBE lecz nie wychodzi. Nawet w dzien dostaje odpowiedź, to mnie przeraża. mam nadzieje ze się mylą, albo mnie robią w konia, ja posrany a oni mają świetną zabawę.

No poltergeist ma wpływ również na Twoje decyzje... To on może pchać Cię do samobójstwa, żebyś był już z nim na zawsze

Gość :D hahaha /
papier toaletowy może być bardzo kolorowy

Mówiłam, że poltergeist!!!!! Ale teraz tak serio, bez zgrywu. Duch nie jest tak szkodliwy, tylko poltergeist jest okropny. Serio, ja bym w ogóle poszła do jakiegoś miejsca, gdzie jest dużo pola magnetycznego. Można go odstraszyć. A nosisz jakiś krzyżyk na szyi albo coś?

OMG what the fuck? jestem trochę starszy od Ciebie. Moją psychikę tez pewnie rozwali alkochol, kiedyś dużooo chlałem. Radzisz bym się nie zajmował OOBE ? własnie OOBE sie zajmuję bo chcę się dowiedzieć co mam zrobić żeby wyjśc z tego gówna w którym tkwie od jakiegoś czasu. Czy sny mają tez jakiś wpływ kied jest się opętanym ? symbolika snów mi się nie raz sprawdził, do teraz się sprawdza.

No jak jest pole magnetyczne silne, to wtedy nie jest to obojętne dla zjawisk paranormalnych. Wcześniej zgrywałam się trochę, ale teraz już nie. W wielu nawiedzonych domach ( i nie czwrpię tu wiedzy z programów w TV :) ) podczas tych właśnie zjawisk urządzenia odnotowują bardzo silne pole magnetyczne

OMG what the fuck? Wyszedłem z alkocholowego nałogu bo siedze w domu, nigdzie nie wychodzę, czasami jakieś piwko walnę jak poczęstują jak jest impreza

Gość Joyjoyjoy
Może zacznij od pisania "nie" z czasownikami osobno, zwłaszcza w "temacie". Matko jedyna :o

Gość cdsfds
idz do egzorcysty. pisze powaznie

Wierzę w Stwórcę, za Księdzami nie przepadam, w kościele byłem w podstawówce na normalnej mszy a tak na jakis uroczystościach w rodzinie czyli urodziny itd to pare razy byłem

Gość cdsfds
a ja znam kilku takich ksiezy jakby co