Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2xl

rekord na forume

Polecane posty

Gość 2xl

Jaki macie rekord w braku stosunków z żoną , dziewczyną ..........,mój ostatni stosunek z żoną odbył się 28.08.2010, chcę wytrzymać do 28.08.2012 i czy sperma nie "wypali" mi szarych komórek w głowie :D, dodam ,że żona nigdy nie inicjuje nawet chęci zbliżenia , dlatego zawziąłem się i ja też nie inicjuję , jak myślicie wytrzymam ? czy "jeebnąć" ją gumowym młotkiem żeby zmądrzała.

Gość 2xl
żona o moim postanowieniu nic nie wie.

Gość księżniczka mazowieckie
nadmiar spermy kumuluje się w mózgu, rozsadzi Ci łeb i umrzesz. No, ale to będzie bohaterska śmierć

Gość 2xl
i umrę bohaterską i męczeńską śmiercią , o takiej marzyłem ,kuurwa jego mać

Gość ambitny desperacie
a nie slyszales o przepowiedni majow??? jesli nawet ustanowisz ten rekrd to ci tylko kilka dni na swietowanie zostanie :P:P:P

Gość 2xl
może czas wymienić na lepszy i nowszy model ?

Gość księżniczka mazowieckie
Gdybyś wytrzymał w tych męczarniach, może odkupiłbyś świat jak jeden taki przed tobą i przenieśliby go na 2 maja. Ciągłość świąt by była zachowana.

Gość 2xl
nei..... rekordy ale w drugą stronę , 2 lata po ślubie mojej miłej coś się poojebało

Oczywiście autor założył post dla draki, ale mimo to nie rozumiem, nei nei, jak możesz pisać "nie rozumiem dlaczego z nią jesteś". Skoro się ożenił, prawdopodobnie - jak 99% Polaków - w kościele, to składał przysięgę "...ślubuję Ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską oraz to że Cię nie opuszczę aż do śmierci.". I nie było mowy, że jeśli jedna ze stron przysięgi nie dotrzymuje (w tym wypadku żona, bo jeśli nie chce współżyć, to łamie "uczciwość małżeńską") to druga automatycznie jest z przysięgi zwolniona.

Gość 2xl
pomarańczowy ........ może i tak być , to pewnie cały czas byłem oszukiwany , już więcej mnie nie oszuka :D

Gość 2xl
............mężatka czy wszystkie posty są zakładane dla draki ? chyba tylko dekalogowata to robi z nudów , czy jak macie w miarę dobre "stosunki" z partnerem to i inni powinni mieć takie same ?

Wysokolibidowa mężatka - no wyobraz sobie, że nie rozumiem tak jak nie rozumiem tego, po co ludzie biorą ślub jeżeli wystarczy dobry adwokat, żeby sprawę zakończyć. A ślub kościelny to zwykły rytuał jak malowanie pisanek :P