Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Smakowita

Naprawdę dobra odżywka nawilzająca do włosów

Polecane posty

Proszę o poradę. Nie znam sie na tych wszystkich silikonach, nie potrafie sprawdzic w skladzie,która odzywka ma duzo chemii a ktora mniej. A potrzebuje odzywki dobrze nawilzającej suche włosy. Najlepiej takiej ogolno dostepnej:) Co polecacie?:)

Gość samodzielna Hania
Gość dusigrosz-ka
ja kiedyś stosowalam Henna WAX- paietam ze wlosy mi sie bardzo wzmocnily przy regularnym stosowaniu... ostatnio scielam moje na krotko, bo byly juz do niczego i znow zapuszczam i wlasnie wracam do WAXA

Gość dusigrosz-ka
slyszalam tez ze maseczka z zoltka i oleju rycynowego jest swietna. tyle, ze to dosc czasochlonne

Gość olali*
przestestowałam już wiele ale nawilżająca z body shopu jest naprawdę super. Bez prarabenów i innych sztuczności niby;)

- maseczki formy BioVax - jedwab w płynie np.Marion - Joanna - odżywka z jedwabiem

do kupienia na allego 1L za jakieś 20 zł z przesyłką,Kallos,mam waniliową i jest świetna,ale są też inne warianty,tylko tyle że to gęsta maska i najlepiej nakładać na więcej niż 3 minuty,czepek np.z reklamówki i przeprasowany żelazkiem ręcznik i tak na 20 minut