Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szOKKK@K@K@@

Widziałam dziś dziewczyne w miniówce i tshircie !!! SZOK

Polecane posty

Gość szOKKK@K@K@@

zimno a ta ubrala sie jak na lato !!! co sie dzieje z tą mlodziezą

Gość jqwifefg
mnie najbardziej śmieszą te, co w taką pogodę chodzą ubrane w krótkie spodenki i do tego rajstopy. myślą, że są modne. kretynizm. normalne i oczywiste jest, że latem chodzimy w krótkich, zimą w długich, a nie odwrotnie czekam tylko, aż założą płaszcze puchowe i na to zawiążą górę od bikini, żeby było tak modnie i szałowo :)

Gość szOKKK@K@K@@
takie kretynki tez widzę :O krotkie sppodniczki , grube bawełniane rajstopy jak stara baba i balerinki ... Tak wyglada moda? Moze po śniegu w japonkach bedą chodzily?

Gość eeeeee?
Ja rozumiem jakby to facet napisał, bo miniówka... ale kobiety odwracające sięza innymi dziewczynami? Aż tyle lesbijek w Polszy?

Gość jqwifefg
mi się to nie podoba, ale nie moja sprawa:) jak dostaną jedna z drugą zapalenia płuc i wywalą po 200zł na leki, antybiotyki i lekarzy to wtedy one będą płakać, nie ja;) jedyna rzecz, jaką jestem w stanie zrozumieć to ubranie grubych rajstop i spodni do połowy łydki + wysokie kozaki, że zostaje mała przestrzeń. to jest ciepłe. ale nie krótkie spodenki. ludzie, a my jak stare kwoki obgadujemy idę gotować obiad:) miłego dnia

Gość szOKKK@K@K@@
jaka lesbijka ? :O To nie jest dla ciebie dziwne ,zimno ,wiatr wieje, a ona idzie sobie w bluzeczce ,jakimś bezrękawniku i miniówce ,gole nogi ??? Gdzie matka?