Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabawkowa mama lubi b

zabawki ELEFUN z biedronki-kupujecie?co sadzicie?

Polecane posty

Witajcie, mam pytanie odnośnie tych zabawek z biedronki. Wwiększości są to rzeczy właśnie tej firmy Elefun. My mamy tego pełno zaczynając od naklejek, farbek, ciastoliny, zabawek drewnianych, Dziś byłam specjalnie po następne zabawki tej firmy. W katalogu widziałam ciuchcie, autko no i kuchnie tefal dla córki. Wszytko w rozsądnych cenach. Jestem z tych zabawek bardzo zadowolona. Wszytko praktyczne, solidne i dostarczające dziecku mnustwo zabawy. Moja córka woli te zabawki niż np fisher price. Spotkałam się jednak z pinią że to jest szmelc dla ubogich mam których nie stać na firmowe pożądne zabawki. Ogólnie u mnie w mieście jest grupa kobiet w cale nie żyjących na wysokim poziomie wręcz przeciwnie próbujących wywyższyć się nad innymi. Ciagle obgadują tych co robią zakupy w biedronce a ich dzieci same bawią się zabawkami z jajka niespodzianki. No ale nie o tym.. czy wy też kupujecie te zabawki? jak u was się one sprawdzają??

Gość ala ma kotaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
haha prosze Cię co Ty się przejmujesz jakimiś wrednymi babsztylami ? że mają FP są lepsze ? Zabawka ma być solidna- niekoniecznie znanej firmy i ma cieszyć dziecko- a nie leżeć na półce tylko dlatego, że jest "modna"

ja mam większosc firmowych ale lubie tez te z biedronki. ja sie tym nie przejmuje ale moje starsze dziecko tak. chodzi z chlopczykiem synkiem jednej z tych bab do przedszkola.strasznie sie wywyzsza jak mamusia no i nasmiewa sie ze wszystkich dzieci ze to sama biedota. coz uczy sie od mamusi.

Gość ewawa
ja jestem mamą i pedagogiem jednocześnie - pracuje z małymi dziećmi i chętnie kupuje zabawki z biedronki zarówno dla swoich dzieci jak i do pracy. Uważam, że zabawki elefun są solidne, "mądre" i dzieci je lubia, a do tego cena rewelacja. Wole żeby moje dzieci się dobrze rozwijały i uczyły nowych umiejętności przez zabawę, a nie zeby miały firmowe rzeczy bo to uczy tylko snobizmu, a to zła cecha zwłaszcza u dzieci. Później takie idzie do szkoły nic nie umie tylko głowę trzyma wysoko i inne dzieci zniechęca do nauki. Oczywiści nie kupujcie w ciemno wszystkich zabawek, najpierw sprawdzmy jak to działa i czy mojeju dziecku rzeczywiście jest to potrzebne.