Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vineees

pessar - od poczatku co i jak?

Polecane posty

Gość vineees

Kochana napiszcie mi od poczatku co i jak jest z tym pessarem. jestem w 30 tyg ciazy, tyg temu trafiłam do szpitala z skurczami i okazało sie ze skrocila mi sie szyjka wiec załozono mi pessar teraz po wyjsciu ze szpitala mam narazie lezec i sie oszczedzac jak u Was jest tez musicie lezec po załozeniu krazka?? jesli tak jak długo, trzeba do konca ciazy?? ja wiem wszystko wypytam sie na nastepnej wizycie u gin ale chciałam sie zorientowac jak to jest bo tak nagle wszytsko mnie przerasta do tej pory bylo wszystko dobrze a teraz tak sie pozmieniało... na co powinna zwracac uwage? co mi wolno a co nie?? bo w sumie moja wiedza ogranicza sie do tego ze nie moge wspolzyc w szpitalu oczywiscie nikt mnie o niczym nie poinformował ... i czy to moze mi wypasc lub przesunąc sie jak to jest?? w sumie od samego poczatku w ogole nie czyje krazka to chyba dobrze tak?? czy ktos go czuł?? jejku ja nic nie wiem :(

Cześć, ja mam krążek od ponad miesiąca, obecnie zaczynam 37 tydzień ciąży. Jaki masz nr krążka? Powinnaś leżeć, jak najmniej chodzić, nie współżyć.

Gość Maluletka.
Dziewczyny, a wiecie moze do ktorego tyg.ciazy zakłada sie taki krazek?

Gość vinees
mam krażek numer 2 a Ty?? ma to jakies znaczenie??