CoCoCheri 0 Napisano Listopad 7, 2011 PROSZE NAPISZCIE MI OD KTOREGO TYGODNIA POJAWIAJA SIE OBJAWY CIAZY I JAKIE SA BARDZO WCZESNE OBJAWY CIAZY?? OPISUJCIE KAZDA SWOJE,BO JESTEM BARDZO CIEKAWA. :) DZIEKI :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Listopad 7, 2011 hallo?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plac pigalllll 0 Napisano Listopad 7, 2011 Tydzien po zaplodnieniu krwawienie implantacyjne,potem bol lewego jajnika jak przed okresem a nastepnie powiekszone i bolace piersi,ale to byl inny bol niz przed @ taki ciagnacy nie wiem jak to opisac piersi byly takie jakies ciezkie,u mnie to tyle z objawow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Listopad 7, 2011 JA WLASNIE MAM TAKIE DZIWNE POBOLEWANIE JAJNIKA NIEKIEDY I WRAZENIE TAKICH PELNYCH I CIEZSZYCH PIERSI,ALE NIE WIDZE ZEBY JAKOS SPECJALNIE SIE POWIEKSZYLY. :) I TAK WLASNIE SIE ZASTANAWIAM CZY TO CIAZA... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plac pigalllll 0 Napisano Listopad 7, 2011 Na piersich mialam takie zylki niebieskie bardzo widoczne a czytalam twoj poprzedni topik i powiem ci ze ja zaszlam w ciaze w 25 dniu cyklu przy 30 dniowych tak ze wszystko jest mozliwe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plac pigalllll 0 Napisano Listopad 7, 2011 A dalej jestes we Francji?Ja mieszkam we Francji; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Listopad 7, 2011 tak jestem :) a gdzie mieszkasz dokladnie?? dlugo juz?? odezwij sie na maila kejti20@op.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plac pigalllll 0 Napisano Listopad 7, 2011 Jestem tu 7 lat,mieszkam pod Paryzem dokladnie Athis Mons. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Listopad 7, 2011 to ja kawalek od paryza i to spory ale bywam tez w paryzu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plac pigalllll 0 Napisano Listopad 7, 2011 Jak masz jakies pytania ,to chetnie odpowiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Listopad 7, 2011 NAPISZ NA MAILA BEDZIE NAM LATWIEJ SIE KONTAKTOWAC :) OK?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plac pigalllll 0 Napisano Listopad 7, 2011 NAPISALAM. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Listopad 7, 2011 nic nie dostalam :/ to napisz na e.karmelkowa@gmail.com ,bo na onet czasem nie dochodzi. :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CoCoCheri 0 Napisano Listopad 7, 2011 ok,mam :) zespamowalo cie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patinka26 0 Napisano Listopad 7, 2011 sennosc oj tak w tej ciazy gdy jeszcze nawet o niej nie wiedzialam,nie znosilam zapachu nawet porannej kawy ktora uwielbiam zawsze pic i tak z 3 msce.....szybko robie sie zmeczona placzliwa ale takie 1-sze to sennosc brak @ :D duze ciezkie piersi i pobolewanie w dole brzucha podobne jak na @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghgjh Napisano Listopad 7, 2011 a ja czułam takie jakby rwanie w okolicy jajników jakbym tam mięśnie miała ponaciągane - takie dziwne uczucie, a takie typowe objawy jak wymioty, senność, rozkojarzenie pojawiły się u mnie w 6tc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mirabel245 0 Napisano Listopad 7, 2011 u mnie na początku, tak z tydzień, półtora przed okresem ból piersi, ogólnie taki mocny, ze nie mogłam spać na brzuchu. Dopiero potem takie pobolewanie jak na okres w dole brzucha. A jak okresu brak, potem teścik i był pozytyw :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BonitaLolita83 Napisano Listopad 8, 2011 A ja nie mialam zadnych objawow. Poszlam dopiero po poltora miesiaca do lekarza,a tu niespodzianka....... Gin do mnie jest pani w ciazy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość BonitaLolita83 Napisano Listopad 8, 2011 Ktoras z pan miala podobnie jak ja?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mohittto Napisano Listopad 8, 2011 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach