Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prawdziwy prawiczek 81

Jestem prawiczkiem. Jest mi smutno. Powiedzcie jak mogę poznać jakas wartosciowa

Polecane posty

A co rozumiesz przez wartościowa i co robisz żeby twoje marzenie się spelniło? Siedzisz na dupie? To zdychaj.

Desperat nie będzie mial wartościowej dziewczyny. Najpierw spróbuj coś sobą reprezentować.

I jak tu domagać się wartościowej kobiety? :) Obniż wymagania. Niech będzie zaniedbana i zakompleksiona jak ty. Ja chociaż wysoko dupę stawiam :D

Zasługujesz na zaniedbaną i zakompleksioną dziewoję z pięknym sercem. Nic więcej niż ty sobą reprezentujesz.

Gość sfd
"looserek w temacie obok pisał że znalazł 2 ale on ich nie chciał." taaaak :D pisać to on se może :D 🖐️

sfd ale nie ma powodu, żeby w to nie wierzyć. Idąc tym tropem rozumowania można podważyć to co pisze każdy.

Gość sfd
Jasne, ze nie ma powodu :o🖐️

Prawiczku, powiedz czemu nie chcesz brzydkiej o dobrym sercu?

Gość najlepije w kosciele po mszy
tam spotkasz najwartosciowsze.

Brovar to facet Ponawiam pytanie - czemu nie chcesz brzydkiej o dobrym sercu? Bylibyście do siebie podobni. Jak wiele kobiet cierpi tak jak ty... moglibyście się wesprzeć swoją miłością. Ale chodzi ci o seks, wartościowy gnojku.

brovar widac, jak kazdy zły prawiczek, dokonuje projekcji na dobrych prawiczkow ze swoich chorych rzadzy. rozumiemy ze pragniesz pieknej dziewicy, bo tobie to wmowili ruchacze zebys nie byl dla nich konkurencja w walce o laski. w koncu nie masz szajns z takim casanova, wiec on specjalnie takiemu komus jak ty powiedzial ze masz biegac za pieknymi, dzieki temu oni maja i brzydkie i piekne.