Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podUchA 890

sperma-narkotyki-uczulenie? Błagam o pomoc!

Polecane posty

Gość podUchA 890

Witam was. Mam bardzo ważne pytanie do was. Jestem ze swoim chłopakiem już od prawie roku. Współżyć zaczęliśmy już dawno. Wszystko było w porządku do niedawna. Nagle po stosunku czuję straszne pieczenie prawie nie do wytrzymania i mam lekko opuchnięte wargi sromowe. Gdy się od razu umyję ból i pieczenie przechodzi (nie w 100% ale jest o wiele lepiej) Myślałam, że to może jakieś uczulenie na spermę ale raczej wątpię ponieważ już raczej od samego początku bym miała to uczulenie a nie po tak długim czasie. Słyszałam też że jeżeli partner bierze narkotyki tzw. piko sperma może piec kobietę. Co o tym sądzicie? Proszę, jeżeli ktoś z was zna odpowiedź na moje pytanie niech się wypowie. Dziękuje!

Gość podUchA 890
prosze, nikt nie miał czegoś chociaż podobnego?

Gość podUchA 890
No właśnie w tym jest problem, że dopiero od niedawna takie coś zaczęłam odczuwać. Nie mam pojęcia od czego to... Bo chyba gdybym była uczulona na spermę partnera to od samego początku bym miała to pieczenie... Co to może być? :/

Gość jenyyyyyyy
to idzi do ginekologa my za ciebie tego nie zrobimy:OI

Gość candyjunkie
może to grzybica, albo drożdżyca ? moze spróbuj maść clotrimazolum kosztuje 3 zl ;) wydaje mi się, że to nie uczulenie, a skąd pomysł z narkotykami ?

Gość podUchA 890
Bo dużo moich znajomych mi mówiło że od tzw. piko, sperma danego mężczyzny piecze kobietę.. Nie wiem ile jest w tym prawdy ale dosyć dużo osób mi już o tym mówiło. A podejrzewam to ponieważ kiedyś mój partner niestety miał z tym styczność.

Gość candyjunkie
I myślisz, że może znów mieć ? Hm, jesli tak to chyba czeka was rozmowa, poważna... A ta maść którą Ci poleciłam, jest na prawdę dobra ;)