Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilly was ghe

Jak uwieść pana SKORPIONA?

Polecane posty

Gość Lilly was ghe

Do wszystkich zainteresowanych tematem :) Poznałam niedawno pewnego skorpiona, można powiedzieć, że na gruncie zawodowym, ale mniejsza o to... Wyczuwam z jego strony nieśmiałe zainteresowanie moją osobą i zastanawiam się, w jaki sposób można się do niego zbliżyć? Drodzy panowie, skorpioni, proszę o wypowiadanie się :) Jak można was w sobie rozkochać, czym uwieść, na jakie kobiety zwracacie uwagę, póki co chodzi na razie o wygląd (wiem, że każdy ma swój osobny typ, ale chce mieć jakieś ogólne rozeznanie), sposób chodzenia, jakieś triki... Drogie panie, które miałyście coś wspólnego z panami skorpionami, co o nich sądzicie? :)

Gość kurdupelka
ja chce poznać kraba albo innego gada :O

Gość 5466778987654
tak jak każdego innego średniowiecze i zabobon :O

Gość skorpiony
to bawidamki, pospolite ruchacze, mają temperament ale kobiety zmieniają jak rekawiczki, ten moj do tego był dupkiem i bez honoru, jeszcze cos?

Gość Lilly was ghe
Ok, przyjmuję do wiadomości :) Może ktoś jeszcze się wypowie? :)

Gość Lilly was ghe
Może wypowie się ktoś jeszcze? :)

Gość złap go za kolec jadowy
dziabnie cie i po sprawie

Gość dnytbfzxsw
bądź intrygująca, tajemnicza i nie daj broń bożeże ci bardzo zależy! im ma bardziej pod górkę tym lepiej dla ciebie :)

Gość dobrze mu..
doopy dac, czesto i gesto :)

Gość iona
Skorpiony - charakteryzują się dużym temperamentem, nikt tak nie kocha jak one. Kochają w życiu tylko raz. Dziewczyna - to bardzo wyrazista osobowość. Jest zdolna do szalonej miłości. Odpowiedni partner to: Rak, Panna, Ryby i Bliźnięta. Chłopak - jest pełen uroku, ale zagadkowy. W miłości bardzo zaborczy, nie uznaje letnich uczuć. Dobry związek stworzy z: Lew, Panną i Wagą. Nic tylko szukac Skorpiona,jak nie ten to nastepny.

Gość rumianek z miodem
mam w domu małego skorpionka i juz współczuje przyszłej synowej :D zastanów sie czy aby na pewno tego chcesz :P

Drodzy panowie, skorpioni, proszę o wypowiadanie się Jak można was w sobie rozkochać, czym uwieść, na jakie kobiety zwracacie uwagę, póki co chodzi na razie o wygląd /////////////// Wygląd? ależ proszę bardzo: 1.Florencia Tesouro http://www.youtube.com/watch?v=QbskraNA3zE 2.Anonimowa http://www.youtube.com/watch?v=3q8R6hSEKzE 3. Mercedes Terrel http://www.youtube.com/watch?v=ZIajBlIFzgg&feature=related 4. http://www.youtube.com/watch?v=ywJqdtmhhv0

Gość keiligh
lepiej nie rozkochiwać w sobie skorpiona, bo możesz później tego żałować :P

Gość wpisz w wyszukiwarke facet
skorpion durna kobito🖐️

Gość kiciulka,.,.,.,.,
Zgadzam sie to pospolite gnojki,zazdrosniki i kurwiarze,moj byly tak mnie omotal ze przezdwa lata nie moglam sie od niego uwolnic,a mscic sie bedzie do dziesiatego pokolenia.

Gość bgrgtneryn
tylko seksem ! To seksoholicy chyba najwięksi zodiaku, zdobedziesz go seksapilem ,uwodzeniem i odwagą w mówieniu o nim. Ale uwaga zdradzają jak żaden inny znak

Gość kiciulka,.,.,.,.,
Zdradzaja kurwiarze,a potem tobie wmawiaja ze jestes najgorsza zdzira i dziwka,dziekuje juz to przerabialam.

Gość Wadiskorpion
Zdradzamy jak nas zdradza albo oklamia , najwieksi zdrajcy to facet wodnik

Gość Wadiskorpion racja,wodnik to
zero

Gość kiciulka,.,.,.,.,
Jasne ,ja go nie zdradzalam,on przyprawial mi rogi,i jeszcze wmawial mi ze to ja mam romanse,frajer zlamany.

Gość Wadiskorpion
kiciulka,.,.,.,.,twoj skorpion byl z listopada ?

Gość kiciulka,.,.,.,.,
tak ,pierwsza polowa listopada

Gość kiciulka,.,.,.,.,
BRRR koszmar,co to byl za oszolom,jak bym dzis spotkala go na ulicy,chociaz minelo tyle lat,to trzeslabym sie na sam jego widok tak jak wtedy jak mnie pzesladowal,przesluchiwal i doprowadzal do tego ze predzej palnelabym sobie w leb.

Gość Max Zander vel Klaun to stary
prawik po 40 :O Skorpiony => koorwiarze i dziwkarze :O

Gość Facet Skorpion
Kiedyś znalazłem taką obszerną charakterystykę, napisała go kobieta: Jest zapalonym eksperymentatorem i często przeprowadza doświadczenia na sobie i swoich bliskich - pragnie poznać granicę cierpliwości, wytrzymałości i bólu. **Często bywa agresywny. Szczególnie wtedy, kiedy stres i emocje sięgają szczytu. Skorpion ma charyzmę i wewnętrzną siłę, która nie pozwala mu na bycie osobą przeciętną. Jest dobrym organizatorem i kierownikiem. Dla przyjaciół jest gotów zrobić wszystko. Zraniony Skorpion mści się okrutnie, a zniewag i krzywd nie zapomina i nie wybacza nigdy* *To mężczyzna będący uosobieniem zmysłowości. To władca kobiecego ciała, znawca kobiecego umysłu, król kobiecych emocji i zaklinacz kobiecej duszy a do tego mistrz erotycznych uniesień. Romans z nim przypomina tango, namiętną rozmowę ciał i zmysłów dwojga kochanków. * ** *Ze Skorpionem jest wszystko albo nic. Ma w sobie nieobliczalną moc życia, częścią tej magnetycznej siły wprawiającej życie Skorpion w ruch, jest właśnie jego seksualność. Jest trochę niebezpieczny i nieobliczalny, to prawda, ale jest też rozkosznie męski. * ** *Nie można przejść obok niego obojętnie, pocałunek Skorpiona jest jak kieliszek najwykwintniejszego szampana. ?Bąbelki? jego słów i myśli od razu rozchodzą się po całym ciele i po umyśle kobiety. * *No i wszystko, co się dzieje między tobą a Skorpionem przyprawione jest aurą tajemniczości, słodką jak czekolada a zarazem pikantną jak chili. * *Jak każdy człowiek, Skorpion ma paletę zalet i wad, ale ma też skłonność aby z anioła, w sprawach miłości przeistaczać się w demona zazdrości, zaborczości, zawziętości, gniewu? W seksie jest magiem, który albo dotykiem otwiera ci bramy raju albo jednym spojrzeniem strąca w samo piekło oziębłości. Romans z nim, proszę bardzo, ma tak wiele potrzeb i fantazji seksualnej. * ** *Związek - to już inna kwestia. Skorpion dąży do związku a raczej do swoje wizji zespolenia dusz i ciał, tu i teraz, w wieczności i we wszechświecie. Ale to nie jest takie proste, bo aby to o czym marzy się urzeczywistniło, wpierw trzeba przebić się przez mur za jakim Skorpion się skrywa. * *Ten mur złożony jest z jego ogromnej wrażliwości, uczuciowości, lęku przed zranieniem, poczucia samotności, niespełnienia, wiary w ideały. Poza tym jego osobowość nie jest łagodnie pastelowa, a krwisto burzliwa, więc złość, zazdrość są na porządku dziennym. * *Jego wielką słabością jest to, że nie umie się zdystansować, zignorować, odpuścić, więc walczy, tylko, że ten miecz jest obosieczny, i w jego potyczkach sam też często doznaje obrażeń i cierpi.* * Nawet jeśli jesteś blisko i uda ci się przejść poza mur, to nie licz, że już dotknęłaś wnętrza Skorpiona, tam najdalej w samo serce, w sam środek duszy nie wpuszcza nikogo, a jeśli już to robi to bardzo rzadko. Zawsze trzyma bokserską ?gardę?, nie odsłania swoje bezbronności, nie wypuszcza też sterów z rąk. * ** *Tym razem masz do czynienia z kimś, kto hołduje zasadzie: chcę to biorę! Dlaczego więc jest graczem? Ponieważ inteligencja nie pozwala mu ignorować faktu, że kobieta, niczym twierdza, nie zawsze daje się zdobyć jednym szturmem. Zresztą zbyt łatwe zwycięstwo nie byłoby interesujące. * ** *Jego taktyką staje się wyrafinowana gra. Od momentu, w którym stajesz się dla niego obiektem zainteresowania, nie jesteś bezpieczna. Pożądanie wyzwala w nim rodzaj obsesji. Uważa, że cel uświęca środki. Jesteś z kimś? Znajdzie sposób by, niczym owieczkę, odciągnąć cię od ?stada? i zaatakować, a przenikliwość pozwoli odgadnąć twoje ukryte pragnienia. Od razu się domyśli, czy większe wrażenie zrobi na tobie męska siła, czy też może odrobina słabości i zagra swą rolę brawurowo. Jeśli zdecydowałaś się podjąć wyzwanie nie igraj ze Skorpionem. Poruszył cię naprawdę? Wszystko w porządku. Jeśli jednak powoduje tobą ciekawość lub próżność zawróć z tej drogi. Kobieta, która wierzy w siłę konwenansu lub liczy na to, że zabawa w kotka i myszkę sprawdzi się również i tym razem srodze się zawiedzie, bo role mogą się zamienić. Jeśli nawet Skorpion wydaje się być ofiarą swych namiętności i myślisz, że masz nad nim kontrolę, w istocie on wciąż jest myśliwym. * ** *Należy do tych mężczyzn, którzy nie radzą się savoir-vivreu w sprawach seksu. Jego zmysłowość może wybuchnąć bez ostrzeżenia i nie oczekuj wtedy dobrych manier. Skorpion wychodzi z założenia, że skoro trafiłaś do jego sypialni dałaś mu przyzwolenie na ciąg dalszy. Nie mając zamiaru iść z nim do łóżka, nawet tam nie zaglądaj!!! Co do dalszego ciągu są dwa rozwiązania. Albo potraktuje cię jako zwykłą zdobycz albo? cenne trofeum. W drugim przypadku zacznie się gorący, namiętny związek, w którym wszystkiego będzie dużo: silnych emocji, seksu? zazdrości. * *Zgadnij, kto dominuje w związku ze Skorpionem? Oczywiście, że on! * *To on rozdaje karty, on zmienia dekoracje, on, on i jeszcze raz on. Ale żadnej kobiecie to nie przeszkadza. * *Bo być u boku Skorpiona to do świadczenie hipnotyczne, niemal narkotyczne, przenoszące kobietę w totalnie inny wymiar. Miły, sympatyczny a jednocześnie skryty i nieodgadniony. Wie jak uwodzić kobiety, jak zabierać ich dusze. To brzmi niemal diabolicznie, ale trochę tak jest, że romans z nim to jest gra o wszystko. Stawką jesteś ty, możesz wszystko zyskać a możesz wszystko stracić. * *O ile pan Ryby wydobywa z kobiet całą ich emocjonalność, to pan Skorpion nawet z najbardziej skromnej czy niedoświadczonej czy wręcz oziębłej kobiety, wydobywa lawinę seksualności. Czasem nawet ty sama nie zdajesz sobie sprawy z tego jaki faktycznie jest twój potencjał, a on ?wypije? go z ciebie do ostatniej kropelki. * *Fenomen Skorpiona polega na tym, że perfekcyjnie rozumie potrzeby kobiet i z iście mistrzowską wprawą potrafi je zaspakajać. Na co dzień jest człowiekiem bardzo serdecznym, życzliwym i pracowitym, zawsze chętnym do bezinteresownej pomocy, przez co potrafi zjednywać dobie ludzi. Natomiast ciemną stroną jego charakteru jest nieufność, zazdrość i gwałtowność. W domu sprawuje niepodzielnie władzę i zarządza domowym budżetem, jednak do prac domowych zabiera się niechętnie* ** *Jest przekonany, że należy brać kobiety przemocą. Traktuje je gwałtownie, brutalnie - gryzie, ssie, szczypie i sprawia mu zadowolenie, gdy słyszy, jak jęczą z bólu. Nie istnieje dla niego żadne tabu. Jeśli kobieta nie jest natychmiast gotowa, zupełnie się z tym nie liczy. Nie wymaga też względów dla siebie. Podnieca się, kiedy kobieta się broni, gdy zadaje mu ból. Jest bezpardonowy i dziki. Lubi uprawiać seks na stole, na podłodze, w basenie. Nie potrafi być wierny. * ** *Wrażliwy, refleksyjny mężczyzna, z którym można porozmawiać na trudne tematy. Skorpiony to na ogół ludzie bardzo wartościowi, którzy dzięki swojej ogromnej intuicji i inteligencji mają zdolność do zarabiania pieniędzy. Ich finanse nie są jednak stabilne. Bardzo często to, co zarobią, tracą w ciągu paru tygodni, by na nowo, jak feniks powstać i zdobyć jeszcze większą fortunę. * ** *Nie mogą pracować w dużych zespołach, są trudnymi partnerami, dlatego mają często swoje firmy, bądź pracują na własny rachunek. Kochają samotność. Uwielbiają wymykać się z domu na włóczęgi po mieście. Odwiedzają wtedy obskurne bary bądź eleganckie restauracje, a wybór miejsca zależy bardziej od ich nastroju niż od stanu portfela. Są najlepszymi przyjaciółmi pod słońcem, wierni i oddani po grób.* * *

Gość dwa.skorpionki
oboje z mezem jestesmy skorpiony ( pare dni roznicy miedzy urodzinami) ale czy ja wiem zeby w zyciowym wyborze kierowac sie znakami zodiaku?

Gość Mojiiito
Moj Skorpion urodził sie 8 listopada, jestem z nim 5 lat Jest ognisty, temperamentny, zazdrosny a jednoczesnie bardzo wrażliwy i empatyczny w stosunku do innych ludzi. Ja jestem typowym rakiem - wrazliwa, emocjonalna, niesmiała, opiekuncza i chyba wlasnie te cechy działają na niego najmocniej. Ma silny charaker i do związku potrzebuje kogos spokojngo i łagodnego, kogo mogły otoczyc ramieniem. W zamian za ujarzmienie jego wewnetrznej zazdrosci, za miłosc i wiernosc - jest w stanie oddac całego siebie. Ciezko opisac uczucie jakim mnie darzy, to niewiarygodne ze ktos moze kochac tak mocno. Po 5 latach nie ma juz motylków w brzuchu - jest ogien:)

Gość rybka............
Byłam ze skorpionem 10 miesięcy. To on mnie uwiódł, a nie ja jego, tzn. najpierw starał się nawiązać kontakt, potem namówił na wspólny rower i z czasem zostaliśmy parą. Był najlepszym kochankiem jakiego miałam, to, co potrafił zrobić z moim ciałem było niesamowite, ale.... po pierwszym zauroczeniu nie potrafiłam się w nim zakochać tak naprawdę, przez jego charakter. Był zaborczy, strasznie zazdrosny, o każdy czas, który spędzałam bez niego, a jednocześnie nie chciał robić ze mną tego, co ja lubię. Myślę, że po prostu nie pasowaliśmy do siebie, mieliśmy różne zainteresowania. Wyobraził sobie mnie jako wrażliwą domatorkę, która będzie czekała na niego w domu i gotowała mu różne pyszności (rzeczywiście umiem gotować), ale ja mam masę zainteresowań, bogate życie towarzyskie i nie chciałam z tego rezygnować. Były kłótnie, obrażanie się, sceny zazdrości, godzenie się w łóżku... ale tak się wiecznie nie da. Zakończyłam ten związek, chociaż seks z nim wspominam do tej pory z sentymentem. Wiem od wspólnego znajomego, że za mną tęskni, ale nie odezwę się, nie bę