Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilly was ghe

Jak uwieść pana SKORPIONA?

Polecane posty

Skorpiony to tragedia, nie do zycia,chcociaz nie jestem zwolennikiem astrologi ale skorpiony to zawisc ludzka,nic poza tym

Gość gad s.
do Koobra napisz czemu :D

Gość gość
głupie baby. macie jakiś niedojrzałych nieodpowiedzialnych gości. którzy was wykorzystują a wy jeszcze się pytacie co robić by na was zwrócił uwage.kopnąć w dupsko ot co.

Gość aliali11
Do mnie kiedyś jeden sk*******a sorry skorpion zawalał. są to zera i pozerzy. Chcę być twoim kochankiem, kocham cię....(tak tak chyba nie myślicie że w to uwierzyłam) logiczne że ******** chciał. A skomlał jak taki reksio o szynkę. Żonaty i przyznawał się że ma inne kochanki jeszcze. Powiedziałam mu że mnie ********* nie będzie i finałem był końcem znajomości. Skorpion musi mieć twardą babę i tyle.

Gość gość
Nasz związek trwał 8 lat do momentu kiedy on powiedział, że już nie chce ze mną być. Płakałam i cierpiałam niesamowicie… on zostawił mnie dla innej. To był dla mnie najczarniejszy okres w zyciu. Ale postanowiłam spróbować ostatniej deski ratunku – rytuału miłosnego z polecanej w Internecie strony http://urok-milosny.pl – to był strzał w dziesiątkę. On do mnie wrócił przywracając mi sens w zyciu.

Gość gość
hhhhhmmm.... temat długi i zawiły.....ale to nie znaczy że można dodać czegoś od siebie;)Sama jestem skorpionicą więc mniej więcej wiem jakie bywają osoby spod tego znaku, no i co najciekawsze udało mi się uwieść niedostępnego pana skorpiona:)zajęło mi to co prawda wiele czasu, bo aż 3 lata , ale udało się:)i dodam że było warto.Przez ten 3 letni okres staliśmy się sobie bardzo bliscy, po prostu zaprzyjaźniliśmy się. U mnie uczucia zrodziły się dużo szybciej niż u niego, ale nigdy w życiu mu tego nie okazałam-nie chciałam go wystraszyć. Byliśmy ludźmi wolnymi , więc połączył nas z czasem także seks(nie do opisania)skorpiony charakteryzują się ogromnym temperamentem, a że oboje jesteśmy spod tego samego znaku , to doskonale się dograliśmy. Z czasem mój skorpion odzwajemnił uczucia , a kiedy już to zrobił to z tego ość oschłego i szorstkiego faceta wyszedł najbardziej kochający, wrażliwy, opiekuńczy i czuły mężczyzna pod słońcem.-Bo jeśli skorpion kocha, to na zabój :)Wiem , że podobała mu się we mnie przede wszystkim umiejętność bycia sobą, naturalność, wrażliwość, empatia, szacunek do innych, cierpliwość i ogromne poczucie humoru, jak również to że mogliśmy porozmawiać ze sobą na każdy dowolny temat, bez zbędnego skrępowania. Mój skorpion jest mężczyzną dominującym i władczym, nie lubiącym krzyku, lubiącym stawiać na swoim, ale nie lubi ślepego zgadzania się z nim we wszystkim. Kręcą go inteligentne dyskusje, słowne gierki, argumenty za i przeciw. Wiem że wygrana buduje jego ego, więc daje mu wygrywać:):)ale nie od razu, troszkę się z nim pobawię. Sprawia mi przyjemność oglądanie triumfalnego uśmiechu na jego twarzy. wg zodiaku z góry byliśmy skazani na niepowodzenie, gdyż skorpion ze skorpionem nie mają szans na zbudowanie razem czegokolwiek(dwa silne charaktery) ale ja uległam mojemu panu skorpionowi i czerpię z tego prawdziwą przyjemność, a przy tym oboje jesteśmy szczęśliwi.Od siebie więc mogę powiedzieć tylko tyle, że warto być pokochaną przez mężczyznę spod tego znaku:):):)Powodzenia