Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szaraaak 00

SUKNIA SLUBNA!!!!!!! JAK WYBRAC ODPOWIEDNIĄ?

Polecane posty

Gość szaraaak 00

Dziewczyny, czy mialyscie problem z wyborem tej jedynej ,wymarzonej sukni slubnej? Ja sie boje ze zadna nie bedzie do mnie pasowac, zreszta w ogole nie widze siebie w sukni slubnej.

Gość tititi
To przejdz sie do jakiegos salonu sukien slubnych i zmierz jaka Ci pasuje.

Gość hm............................
Najlepiej się w niej zakochać:) Ja szukałam zupełnie innej kiecki, też prostej, a kupiłam taką,jaką sobie nawet nie wyobrażałam:) Po prosto ją przymierzyłam - i wiedziałam, że to ta:) Dobrze jest też kupować taką suknie z głową... i wiedzieć w czym się dobrze wygląda, jeśli chodzi np. o fason. Poprzymierzaj w salonie kilkanaście, jak nie więcej i znajdziesz swoją:)

ktoś mi kiedyś powiedział że przymierze wiele sukien i że w jednej poczuje się szczęśliwa. i tak było. z tym ze miałam szzęście i to była 4 którą przymierzyłam. stałam przed lustrem i nie byłam zdecydowana, podobała mi się ale nie byłam pewna. wtedy założyłam jeszcze welon zeby zobaczyć jak wyglądam. i tata jak na mnie spojrzał bardzo się ucieszył. bo po mojej minie widział, ze koniec zakupów :)

Zgodze sie z poprzedniczkami... :) Ja swoja sukienke kupilam na aukcji, z mysla "jak sie nie spodoba to odsprzedam", ale jak przyszla paczka i ja zobaczylam - to sie w niej zakochalam, moja druga "milosc" hehe... Wiedzialam, ze to ta i nawet teraz jak przegladam kiecki na internecie to zadna nie podoba mi sie tak jak ta moja ;)

Gość szaraaak 00
Mam nadzieje ze tez bede miala tyle szczescia co Wy :P

Gość najlepiej weź ze sobą
kogoś bardzo szczerego, kto Ci naprawdę powie jak wyglądasz bo wiem, po sobie, że np. w jednej sukni się sobie podobałam i pani z salonu oczywiście zachwycona (jak zresztą przy wszystkich) ale moja druhna bez ogródek mi mówiła, co jest źle i jak potem pokazała mi moje zdjęcie w niej (zrobione ukradkiem oczywiście) to miała rację

Gość derka12
Wiesz co, najpierw trzeba by zastanowic sie w kakim kroju bedzie ci najlepiej? Jak okreslilabys swoja figure?(ksztalt)