Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmęczona34letniakobieta

moje zycie

Polecane posty

jestem zmęczona życiem bo: 1.nie mogę mieć dzieci 3 zmarła w 22,16,7 tyg ciąży 2.zarabiam 1450 na rękę 3. mąż jest tzw dupa wołowa 4.ojciec jest alkoholikiem 5.matka tez luboi wypic 6.wykryto u mnie cukrzycę i raka przedinwazyjnego 7.sasiedzi z góry ciągle robia balangi więc nie spię po nocach mam juz wszystkiego dość- pracy,szpitali,lekarzyitd.

CZY JEST KTOS KTO MA GORZEJ NIZ JA? nie?? no własnie..

Gość regrerwe
:( przykro mi, ale nie poddawaj sie.

Gość regrerwe
To zalezy co dla kogo jest gorzej. Ja nie mam pracy, mam dziecko, ale ciezko mi samej. Facet idiota i gówniarz, mieszkam u rodzicow, zero perspektyw.

Gość przelot_em
A teraz powiedz co jest Twoim najwiekszym problemem.

Gość wrrramp
masz niewesoło ale trzymam kciuki zeby było lepiej a masz dobrego lekarza bo moja znajoma z cukrzyca urodziła dwójkę dzieci ale ja się na tym nie znam za bardzo może to zależy od typu cukrzycy czy co?

nie uważam,że TYLKO dzieci dają szczęście. ogólnie moje życie jest gorsze od kolezanek. do jakiej bym sie nie porównała ma lepiej.maja dzieci, dobrych rodziców ,lepsza praę,zaradnych mężów. ja nie mam nic.

Gość kxerocpy
to przestan sie porownywac moze..sa ludzie, ktorzy maja gorzej od ciebie.

dzieki za pocieszenie..

Gość kxerocpy
Rak przedinwazyjny (carcinoma praeinvasivum) nazywany jest również rakiem śródnabłonkowym (ca intraepitheliale), rakiem w miejscu (ca in situ), rakiem 0. Jest to rozrost komórek o cechach nowotworu złośliwego ograniczony jedynie do obszaru nabłonka. Raka przedinwazyjnego nie można odróżnić gołym okiem od raka inwazyjnego jedynie za pomocą badania histologicznego (pod mikroskopem). W obrazie histologicznym cechy morfologiczne raka przedinwazyjne są podobne do cech raka inwazyjnego z tą różnicą, że nie stwierdza się naciekającego rozrostu komórek nowotworowych do zrębu tkanki. Rak przedinwazyjny nie daje przerzutów a usunięcie nowotworowo zmienionego nabłonka z niewielkim marginesem zdrowych tkanek powoduje wyleczenie.

Gość kxerocpy
W czym naprawde tkwi twoj problem ?

Gość przelot_em
Po pierwsze - może to i dobrze, że nie masz dzieci. Przy Twoim marnym zdrowiu byłyby tylko problemy. Do tego mąż niezaradny, nie utrzyma rodziny gdybyś musiała przerwać pracę i zajmować się dziecmi. Po drugie - po co się porównujesz do innych. Zawsze znajdą się tacy co mają gorzej lub lepiej od Ciebie. Po trzecie - przestań narzekać, zacznij działać. Pracę i mieszkanie można zmienić.

Gość kxerocpy
Marnym zdrowiu ?? Przeciez nie jest kaleka!!!!! Autorko, czasem nie sluchaj tego co tu pitola.

mam gorszy dzień i nie mam z kim pogadac o problemach. ludzie z reszta nie lubią słuchac o poronieniach i chorobach.

Gość nie ma warunków na dzieci
🖐️:o

Gość purpura na ścianie
ale to dobrze że nie masz dzieci w biedę chcesz je pakować:O daj spokój żyj dla siebie a chłopa wywal jak się niesprawdza wiesz Ty potrzebujesz silnego ramienia a nie dupy wołowej i uszy do góry nie musisz być mama żeby godnie żyć

dzieki za dobre slowo

Gość no wlasnie!!!!
Takiej dupy wolowej i gnoja jak ja, to chyba nikt nie ma!!!!Pierdolony nieudacznik, 8 lat za granica i tylko w dlugach siedzi a mnie obarcza wszystkim i oczekuje ode mnie PLANU na zycie, bo sam kurwa takiego nie ma!!!Mam z nim tam mieszkac :D w pokoju wynajmowanym, z dzieckiem !!!!I

współczuje Ci. mójego ciągle oszukują, nie oddają kasy ,wciskają felerny towar. ja kupiłam mieszkanie , on sobie siedzi na FB i ma wszystko gdzieś.

Gość no wlasnie!!!!
Jak ci sie udalo kupic mieszkanie ???

rodzice mi dali 95% kasy. mój mąż nic nie miał bo brat mieszka w domu rodziców i go odziedziczy.on nic.

Gość to dlaczego narzekasz
na rodziców ???ze ojciec alkoholik i matka????!!!!!!!

Gość makdjsha
Dzieci to obowiązki,rytm życia sie wówczas tak zmienia że cokolwiek robisz to robisz dla dziecka nie masz czasu i możliwości myśleć o sobie chyba że masz pomoc. Kolejność rzeczy ważnych w życiu jest taka:zdrowie,miłość,rodzina(w zależności od inywidualnych potrzeb,bo niekażdy chce dzieci)i góra pieniędzy by wszystko było w zasięgu ręki(ale do czego to prowadzi wiedzą tylko ci co śpią na forsie). Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma-to chyba najmądrzejsze powiedzenie

od rodziców chrzestnych którzy juz nie zyja .