Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIGHTWATCH20000000

Elektoracie tuska, zapraszam

Polecane posty

Gość NIGHTWATCH20000000

http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/unia-zrobi-z-nas-bezdomnych_208915.html#comment_list_container przeczytajcie sobie to skurwiele!!! ZEBYSCIE WYZDYCHALI CO DO JEDNEGO PIERDOLONE CWELE!!!!ZYCZE WAM ZEBYSCIE ZOSTALI WPIERDALANI PRZEZ TRAD I RAKA, ZEBY WAS WPIRDALALY NAJGORSZE ZARAZY I ZEBYSCIE JECZYLI, PLAKALI I BLAGALI O SMIERC PRZEZ WASZE CIERPIENIE!!! JESLI TO WPROWADZA W ZYCIE TO PRZYZEKAM WAM ZE BEDZIECIE DOSTAWAC KOSA POD ZEBRA!!!JAK MI ZABIORA DOM CZY MOI RODZICE BEDA CIERPIEC PRZEZ WASZEGO SKURWYSYNA TO ZGINIECIE A CHUJ MI Z TYM ZE POJDE DO PIERDLA ALE WAS SIE POZBEDE I BEDE MIEC SATYSFAKCJE ZE TAKIE KURWY KTORE ZNISZCZYLY ZYCIE MI I MOJEJ RODZINIE GRYZA ZIEMIE A WCZESNIEJ BLAGALI MNIE O LITOSC!!WY NIE MIELISCIE LITOSCI DLA EMERYTOW, RENCISTOW, STUDENTOW, ROBOLI CZY NIEBURZUJOW WIEC MY NIE BEDZIEMY MIEC LITOSCI DLA WAS

Gość NIGHTWATCH20000000
PRZYZEKAM WAM ZE NEONAZIOLE SIE WAMI ZAJMA!!A ONI NIE MAJA LITOSCI!!KIEDY ICH DZIECI STRACA DACH NAD GLOWA A RODZICE BEDA UMIERAC Z BRAKU PIENIEDZY NA LEKI I Z TEGO PODATKU KTORY ODBIERZE IM WSZYSTKO- WY ZA TO ZAPLACICIE!!!KAZDY KTO POSTAWIL TEN JEBANY GLOS BEDZIE CIERPIEC!!! I NIE BEDZIE LITOSCI!!TRZEBA BYLO NA KORWINA ALBO SLD GLOSOWAC ALBO NA KOGO KOLWIEK ALE ZA TEN JEBANY I RAZACY GLOS WY BEDZIECIE MIEC PRZEJEBANE!!!MODLCIE SIE ZEBY TEGO PODATKU NIE WPROWADZIL WASZ ..... BO JAK WPROWADZI TO WASZE ZYCIE ZAMIENI SIE W PIEKLO... NOP

Gość znana blogerka
Skoro masz zamiar zabijać zacznij od Tuska i jego rodziny. Dzięki, pzdr. :classic_cool:

są 2 wyjścia >albo ci których nie stać wyprowadza się na obrzeża miast a centra zamieszkiwać będą bogaci, wtedy jedna większa Bomba w centrum i po krzyku:p > albo miarka się wreszcie przebierze i POlactwo nabierze odwagi żeby wyjść na ulice. POwiesi kilku cwaniaków i kilku bankierów na latarniach i wszytko stanieje, ale raczej sugerował bym niejawny bunt, zorganizowane akcje, w publicznych demonstracjach może zginąć wiele osób(oszczędności dla ZUS)

Gość a obaj weźcie leki prezesa
prezesami i sie leczcie

a ty co, PiSowiec? To do radio maryja się wyzalic... Moim zdaniem kto by nie rządził to i tak 'wszystko pod siebie' i Polska będzie taka jak była więc nie głosowałam a teraz śmieszy mnie takie wasze wrzucanie na siebie. Jedyne co mnie w tej 'polskiej polityce' nie śmieszy to pani/pan Anna/Ryszard, sama nie wiem;p