Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsertesrtysr

Facet do ktorego zaczynam coś czuć powiedział miii..

Polecane posty

Gość gsertesrtysr

że chciałby czegoś więcej, żebym pozwoliła mu zapomnieć o jego byłej, którą dalej kocha.. nie wiem czy jest sens się w to pakować.. macie jakieś rady?

Gość gsertesrtysr
tak myslisz?? W sumie tez przeszlo mi przez mysl..

Gość modamoda
gdzie sie poznaliscie i ile ten koles ma lat? dluza roznica wiekowa jest miedzy wami?

Gość gsertesrtysr
przeszlo mi to przez mysl *

Gość gsertesrtysr
Poznalismy się przez internet, mieszkamy 10 minut drogi od siebie. Ja go kojarzylam wczesniej z widzenia juz.. Ma 20 lat, jest miedzy nami roznica wieku 2 letnia.

Wiesz napisze jak ja to widze oczywiscie to MOJE zdanie i postapisz jak sama zechcesz ale.... -uwazam ze on dalej ja kocha -jak ktoa napisal chce Cie mowiac brzydko przeleciec -jest dla mnie niedojrzalym emocjonalnie gowniarzem Co Ty matka teresa jestes??? Masz byc czyjas zapchajdziura??? Zaslugujesz na to aby byc Jedna Jedyna a nie namiastka jakiejs innej....

Gość modamoda
jesli ja kocha to ciekawa jestem dlaczego z ta panna nie jest? Proste to i bardzo szczeniackie chce zapomniec bawiac sie z Toba. Raczej ten typ to szuka zabawy, a nie kobiety.

nie jest z nia bo np ona go nie kocha maja kryzys i chwilowe rozstanie on kocha ja ale z roznych przyczyn nie moga byc razem

Gość gsertesrtysr
Na poczatku myslalam, ze cos moze z tego być, ale potem zaczal mi o niej opowiadac to troche zwatpilam.. a dzis mi napisal, ze chcialby zebym mu pomogla zapomniec o kims.. czyli o niej i sama nawet nie wiem co mam mu odpisać. Troche tak mi sie glupio zrobilo i jednak to nie było zbyt miłe, bo pomyslalam sobie ze jestem mu potrzebna tylko po to zeby o niej zapomnial, a nie dlatego ze mu sie podobam czy coś.. rozumiecie pewnie o co mi chodzi.

Gość gsertesrtysr
nie wiem nawet dlaczego nie są razem. Ale z tego co wiem to czasami się spotykają i czesto to ona chce się z nim pierwsza spotkać.

Gość gsertesrtysr
myslalam o tym zeby napisac wlasnie o tym, ze mam wrazenie, ze chce mnie tylko na jeden raz i ze jezeli tak jest to niech od razu da spokoj, bo ja na cos takiego nie pojde :P

Szuka w Tobie pocieszenia mimo, że ciągle myśli o byłej kobiecie. Nie daj się wykorzystać!

Gość gsertesrtysr
to co mam teraz zrobic? Zerwac z nim kontakt czy kumplowac się tylko ? Bardzo dobrze sie dogadujemy i czujemy w swoim towarzystwie.

Gość MalinowaKrólowa
Napisz mu że nie będziesz jego zapchajdziurą. Bardzo niedojrzały chłopak, bo jeszcze nie mężczyzna skoro tak się zachowuje.

Po prostu spotykajcie się dalej, ale na nic się nie decyduj dopóki nie będziesz miała pewności, że dzięki Tobie i Twojemu towarzystwie nie zapomniał o byłej dziewczynie oraz, gdy między Wami nie będzie jakiegoś uczucia. Potem, jeśli będzie lepiej, szczerze porozmawiajcie o jego uczuciach i o tym czy dzięki Waszym spotkaniom udało mu się zapomnieć o niej. Wtedy będzie inaczej :)

Gość gsertesrtysr
ONA20A to co mi radzisz, co mam mu na to odpowiedziec? Bo troche mnie wkurzyło jednak to co napisał.

Porozmawiaj, powiedz, że nie chcesz być dziewczyną na pocieszenie. Niech da sobie czas na zapomnienie o niej, a Ty mu w tym pomożesz. Przekonaj go, że z czasem zapomni o byłej, a Wy będziecie mieć okazję, by się zbliżyć i poznać. Po pewnym czasie może się to przerodzić naprawdę w coś fajnego :)

Gość gsertesrtysr
dziekuje :)

wiesz czytam to i teraz naszla mnie refleksja nad soba masz 18 lat prawda jak ja mialam 18 lat to sie spotykalam z chlopakiem ktory mial dziewczyne wez jak ja teraz tego zaluje mysle sobie jaka ja bylam pier...dolnieta nie wiem co mi odbilo teraz gdy mam 21 lat to w zyciu bym sie na cos takiego nie zgodzila na moje szczescie nie trfalo to dlugo bo w pore przyszedl olej do glowy nie pakuj sie w cos takiego skoro on ci takie rzeczy na starcie pisze bo bedziesz tego zalowala zobaczysz a jak ktos napisal dobry tekst ze ty jestes zbyt wyjątkowa zeby zastepowac kogos zeby zapomial dobre napisz mu to czasem jak cos jest nieosągalne to my to chcemy moze mu sie odwidzi i sobie uswiadomi ze stracil fajną dziewczyne

Gość gsertesrtysr
okej.. odpisalam mu teraz poczekam na rozwoj wydarzeen;) chociaz cos mam przeczucie, ze i tak nic z tego nie bedzie.. albo bede cierpiec przez to

Olej gościa. Żaden facet nie wiąże się z inną, żeby zapomnieć o swojej byłej. A już na pewno nie mówi tego nowej dziewczynie....

Ja mam bujna wyobraźnię i moglabym sie nawet posunąc do przypuszczenia, że gosciu ma ochote na tej byłej sie odegrac, wzbudzic jej zazdrośc i byc moze naklonic ją do powrotu Twoim kosztem. Trzymaj sie z daleka od desperatów. Z DALEKA!!! Po co ci mazgaj, który na kazdy dźwięk telefonu bedzie leciał w pośpiechu, niczym glodny pies do kuchni na głos otwieranej lodówki

Gość majdaj111
wyciagnij go z tego

Gość gsertesrtysr
Lomu on mi mowil, ze mu się podobam, ze jestem "zajebista" i inne komplementy, ze z nikim mu sie tak dobrze nie gadalo wczesniej, przy nikim tak dobrze sie nie czuł, a jest nieśmiały.. a dzisiaj właśnie wyjechał mi z tym, że chce bym mu pomogla zapomniec o niej. On mowil, ze to była jego pierwsza prawdziwa milosc, mimo tego, ze ta dziewczyna jest sokropna z wyglądu i koledzy ciagle sie z niego smiali.

Gość gsertesrtysr
a zerwali ze soba jakies 2 miesiace temu

To, co Ci mówił to tylko słowa. My kobiety najczęściej dajemy sie wyrywac na teksty "nigdy z nikim..." "jestes wyjatkowa" itp. Rób jak uważasz, ale jestem przekonana, że na dźwiek sms-a w jego komórce nie tylko jemu serce podskoczy. Bedziesz sie w kółko zastanawiala, czy nie daj boze nie wpadnie na byłą, czy jak sie z Toba caluje to mysli o niej czy o Tobie, a co bedzie, jak ona do niego zechce wrócic, czy Cie wtedy zostawi... a jesli w czasie seksu pomyli imię to nie musze chyba mówic jak podle sie poczujesz. Po co Ci to?

Gość gsertesrtysr
Zrobilam tak jak poradzila mi ONA20A i jednak chyba nie zallezalo mu na mnie. Stwierdzil, ze sie zgadza, a potem mi napisal, ze wie ze moge miec wielu lepszych i ze ja go nie chce, ze juz sie przyzwyczail do samotnosci itd.. ja stwierdzilam, ze zle mnie zrozumial, a on ze dobrze i teraz juz sie nie odzywa od wczoraj. Trzeba odpuscic. Co sie z tymi facetami dzieje teraz ehh :)