Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gsertesrtysr

Facet do ktorego zaczynam coś czuć powiedział miii..

Polecane posty

Gość gsertesrtysr
i powiedzial jeszcze ze zawsze jego dziewczyny pytały czy z nimi bedzie, a mnie sie jako 1 spytał.. i mowil, ze juz wiecej tego nie zrobi, bo ze mna tak wyszlo. On gra jakas ofiare czy nie wiem o co mu chodzi..

Gość njhvsdfgg
Żałosny gówniarz i tyle, zerwij z nim kontakt, bo widać gołym okiem ze to jakaś łajza. Teraz cię bierze na litość, zaczyna już z wywoływaniem u ciebie poczucia winy... Toksyczny albo strasznie dziecinny (w złym znaczeniu)

Gość gsertesrtysr
Wczoraj do mnie napisal, ale nie odpisałam. A dzis pytał się czy się spotkamy.. ;/ Miał trudne dziecistwo, moze ldlatego jest taki dziwny.

Gość miki miki mausssss
tak czy siak skorzystaj będziesz miała chociaż jedną noc z przystojniakiem trzeba z życia korzystać :P

Gość niedlapsakielbasa
Dał Ci do zrozumienia ze ''zaszczyt "'Cie spotkal bo Ci zaproponowal spotykanie:) dla mnie to gowniarz....ie dorosl do zwiazku jeszcze,odpusc,na swiecie jest wielu fajnych facetow.... pozdr

Gość gsertesrtysr
chodziło mi o to, ze moze dlatego jest taki dziwny i niezdecydowany, bo mial trudne dziecinstwo. Widzialam sie znim przez chwile wczoraj i wogole powiedzial cos chamskiego w zartach, ale zrazilo mnie to do niego. PIsal dzis kiedy zobaczymy sie na dluzej.. nie wiem co robic, co napisac. Chyba jednak odpuszczę, to nie jest facet dla mnie. Zniechecil mnie do siebie takim zachowaniem