Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katiuszaaa

opłaca się kupić zestaw zabawek?

Polecane posty

Gość katiuszaaa

Kupujecie je?

Gość katiuszaaa
na allegro typu fischer price

Gość lajsslokls
nie bo tp glownie zabawki z angielskich carbudów brudne i zasyfiałe

pisze sie car boot-ów jest to targ rzeczy uzywanych czesto bardzo markowych z 2 giej reki

Ja kupilam na gumtree zestaw zabawek. Zadzwonilam, ugadalam się z kobietą .Wysłalam po nie męża. Pojechal i wrócil mega rozbawiony. Okazało sie że to jego szefowa sprzedawała te zabawki :D:D Ale ogólnie jestem z nich bardzo zadowolona. Nawet bardziej niż moje dziecko, bo ona się zabawkami nie bawi tylko butelką po wodzie, pilotem, rolką po ręczniku kuchennym...Są czysciutkie, wszystkie dzialają no i kosztowały 1/5 ceny nowych. Natomiast kuzynka kupila zestaw używek i byla bardzoo niezadowolona. Zabawki byly brudne, śmierdzące i odrapane. A Pani nie chciała slyszec o ich zwrocie. Co się dalo to poprała ale wiadomo ze takich z mechanizmem w środku się nie wrzuci do pralki. Wiem, ze część z nich wyrzuciła bo nie dało się ich uratować.

Gość lajsslokls
nie wazne jak sie pisze, sorry ze nie jestem tak wykształocna jak ty ale te zabawki na allegro sa wlasnie z takich miejsc lub kiermaszy roznych hospicjum, glownie syf

Gość katiuszaaa
prosze jeszcze o opinie mam które sie skusiły

Gość mamamama26
ja kupiłam - polskie - polskojęzyczne - świetna sprawa - za niewiele mam zabawki naprawde sporo warte - świetny stan - wszystko sprawne i przede wszystkim różnorodne zabawki

Gość jdikirtea
Wypowiem się na temat zabawek może... Odkąd urodziłam decydowałam jakimi zabawkami będzie się bawiło moje dziecko-bląd jak sie okazuje. 1,5roczne z pewnością samo wie czym chciałoby się bawić a i młodsze zapewne mają swoje zdanie. Zabrałam przypadkiem małą do sklepu z zabawkami gdzie regały miały po 3metry wysokości i ciągneły się metrami i co wybrała córka? Auto na akumulator i kolejny wózek. Do domu wróciłyśmu z jakimiś przezemnie wybranymi duperelami i wózkiem, na auto brakło funduszy.. Zgadnijcie czym sie baawi najchętniej?... dziwacznym wózkiem który sama wybrała.

Gość jdikirtea
A dodam jeszcze że od przeróżnych zabawek fisher price pękają już skrzynie ale jakoś do nich nie zagląda nawet jak szeroko otwarte zostawiam.