Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zupa z koperkiem pychaaa

Kupujecie w ciucholandach zabawki dla dzieci?

Polecane posty

Gość zupa z koperkiem pychaaa

Bo co zajde w dzien dostawy to kobiety mają po 4/5 zabawek, najczęściej sa to zabawki grające , edukacyjne itp znanych dobrych firm

Tak ale u nas są tylko pluszaki. Mlodzi sobie zawsze coś wynajdą. Poxniej do pralki i jest ok. Niektóre po praniu wyglądają zalośnie, ale co tam 50 gr za miśka - bo tak u nas liczą. Raz mi się udalo kupic domek z fishera ale bez figurek. Wszystko w nim dzialało. Dokupilam ludziki tylko i jest ok. Fajnie się nim bawili, a teraz będzie dla Lolci.

Gość lajsslokls
kupuje ubrania, jak bym trafiła na zabawke fajna to pewnie tez bym kupiła

Gość Franklinka z wawy
Tak, kupuje i tez pluszaki. Zawsze laują w pralce na 60st. U nas ceny od 5 zł do 15, ale stan idelany. Czasami jak trafi się jakas grająca to rozkrecam, wyjmuje mechanizm a reszta leci do pralki, tak kupiłam 2 tubisie z telewizorkami za 14 zł!!!!

Gość ja też myślę nad rozwodem...
Tak, bo można czasem na prawdę piękne rzeczy kupić :). Ja np polowałam jakiś czas na książeczki do nauki jęz angielskiego, takie dla maluszków. I kupiłam, na baterie- sa nazwy roślin, zwierząt, owoców, warzyw :D. A mój maluszek pięknie powtarza wszystko- ma 3 latka :) Czasem to mi się zdaje, że lepiej po angielsku mówi niz po polsku :).

Gość wredna małpa27
ja też kupiłam 2 domki z fishera ale tez bez ludków :(

Gość gfgdftgr
ja kupiłam garnuszek na klocuszek tyle ze bez klocków ale młody wrzucał inne klocki i tez grał,fajna zabaweczka a 7 zł dalam :-)