Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ból gardła

ból gardła !!!!!!!

Polecane posty

Gość ból gardła

mam antybiotyk na anginę biorę już 4 dzień ale gardło i tak boli i wygląda jak flak.....i doszedł kaszel a nie miałam kaszlu żadne strepsils i inne cuda nie pomagaja :( gardło boli jak hooj co mam zrobić..... kontrola w czwartek ale nie sądzę żeby mi minęło do czwartku i pewnie znów da mi antybiotyk te które pije zakończe w środę...... płukam w różnych cudach gardło tak jak mi kazała lekarka ale ból i tak jest :( a migdały wyglądaja jak płucka od kury :( słaba jestem i sił nie mam ciągle śpię....

To może być mononukleoza. Mialam i wylądowalam w szpitalu. poczytaj na ten temat. Lub nie idziesz na ten antybiotyk.

słaba bo antybiotyk ogółem osłabia, ana bół gardła weź tamtumwerde jest super i pucz gardło herbatką z szałwi

Gość ból gardła
mononukleoza? Kurcze to chyba nie to czytałam o tym teraz i widziałam zdjęcie migdałków zaatakowanych....... Moje wyglądają zupełnie inaczej nie są wielkie takie tylko wyglądaja jak flaki...... Gorączek wcale nie mam tylko 35.4 stopni tantum werde mam ....... szałwii nie próbowałam ... kazała mi płukać w wodzie z sola albo wodzie z kilkoma kroplami wody utlenionej albo jodyny tak robię i nic.....

weź jeszcze syrop prawoślazowy łagodzi kaszel i jest taki lepki co też pomaga na bol gardła:)

no antybiotyk też nie podziała tak od razu, trzeba na to trochę czasu, wybierz go do końca i dopiero zobaczysz a w między czasie kuruj sie tez tabletkami na gardło, gorącym termoforem, gripexem i witaminkami i herbatką z cytryną! Dobry na gardło jest czosnek bo odkaża.

Gość balbinaaaa, czo robisz?
pewni antybiotyk za słaby , ja dostalam drugi mocniejszy i dopiero w ostatnim dniu poczułam wreszcie ulgę:)

Gość balbinaaaa, czo robisz?
a i żadne tam tantum verde , strepsile i inne wynalazki nie działały , ratowałam sie ibupromem max w podwójnej dawce:D

Gość carpee_08
nie wiem co jeszcze można brać na ból gardła, ale mi pomaga płukanie gardła.

Gość aaa

Polecam wybrać się do apteki i tam podpytać co można sensownego wybrać. Na pewno Sanity ma profesjonalne urządzenia medyczne na bardzo wysokim poziomie, to Polski producent więc masz gwarancję jakości. Pozytywne recenzje zbiera Silent Mesh, w aptekach znajdziesz też inhalatory dla alergików, mają sprzęty specjalnie dla dzieci.

Gość Eryk

Najlepiej działać szybko. Ja mam tak, że jak tylko gardło zaczyna mnie drapać, to sięgam po tabletki Pelafen. Przy pierwszych objawach przeziębienia są niezastąpione.