Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Muminka81

Czy mozna miec okres bedac w ciazy?

Polecane posty

Gość Muminka81

Jak w temacie. Watkow znalazlam tysiace,ale ani jednej klarownej wypowiedzi na ten temat,zatem chce uslyszec od was dziewczyny z wlasnego doswiadczenia,czy jest to mozliwe?

Gość dcvsdevedrgvregvre
moja bratowa w szpitalu w 6 miesiacu gdy rodziła dowiedziała sie, że jest w ciazy, twierdzi, ze okres miała

Gość jkkaksisd
ja też jestem ciekawa:)

Gość sxdcfvgbhnm,.
Okresu nie. Plamienia przypominające miesiączkę - tak. Okres to oczyszczenie macicy. Jakby był okres w ciąży to oczyściłby macicę ze wszystkiego łącznie z zarodkiem. Taka wiedza jest ogólnodostępna w fachowej literaturze internetowej. Wystarczy poszukać porządnie.

Gość Muminka81
A wiec jesli komorka jajowa zostala zaplodniona, a dostalam okres znaczy to,ze nie zagniezdzila sie w macicy i doszlo do wydalenia zarodka tak>? zakladam,ze jesli doszlo oczywscie do zaplodnienia komorki.

Gość Muminka81
sxdcfvgbhnm,. A wiec jesli bylo to wedlug mnie normalne krwawienie nawet wydluzajace sie o jeden dzien dluzej z wiekszymi bolami niz zazwyczaj to oznacza,ze mialam normalny okres i nie jestem w ciazy? Zaznaczam tez,ze dzisiaj ustapilo krwawienie i mam powiekszone migdalki od momentu owulacji, na tydz ustapily i znow sie powiekszyly,albo to sa wezly chlonne(niewiem) poza tym czesto robie siusiu, i nie wkrecam sie tylko podaje fakty jake u mnie wystepuja w listopadowym cyklu.

Gość Muminka81
Niewiem co myslec,bo w czasie stosunku kochalam sie z moim chlopakiem bez zabezpieczenia,natomiast on sie nie spuscil we mnie, tylko poza mna,ale cos slyszalam o tym plynie,ze tez moze zawierac jakas ilosc plemnikow, a takze latwo plemiki przemieszczaja sie jesli sa wpoblizu pochwy i jest to mozliwe by wtargnely one jesli sperma jest gdzies na lozku

Gość sxdcfvgbhnm,.
Przykro mi, ale myślę, że nie jesteś w ciąży. Możesz zrobić test (nawet po poronieniu pokazałby drugą bladą kreskę) ale chyba lepiej nie wiedzieć i żyć dalej :)

Gość Muminka81
wiec nawet po poronieniu wykaze dwie kreski...

Gość Muminka81
Wlasnie sie dzis o tym dowiedzialam. niewytrzymalam i zrobilam test. Pokazalo dwie kreski choc ta druga mniej wyrazna. widocznie przyjmuje,ze jesli mialam miesiaczke to poprostu poronilam.... bo chyba cudem bylo by,ze ciaza mimo okresu przetrwala... niewiem co myslec... to jest okropne.... a jeszcze wspomne,ze mam w podbrzuszu takie lekke mrowienie niewiem jak to okreslic az do drog rodnych ciagnie to uczucie.

Gość Muminka81
:(

Gość E ona ona E
musisz isc do lekarza lub na badanie krwi

Gość hipcia tycia
można mieć krwawienie będąc w ciąży

Gość monika462
Muminka81 Ile chłopak ma lat?

Gość Muminka81
chlopak ma 26 lat, a to ma wczym miec znaczenie>?

Gość co u ciebie autorko
jak sprawy?

Gość Muminka81
zrobilam test wyszedl pozytywnie,ale wmiedzy czasie mialam okres. we wtorek ide na wszelki wypadek do lekarza.

Witam. Mam problem kochałam się ze swoim partnerem w dni płodne, i zaczełam mieć podobne symptomy do ciąży zwłaszcza nudnosci w różnych porach dnia, i zmęczenie. Zrobiłam testy ciążowe ale wyszły negatywne. O 3 dni spuźnił mi się okres i zauważyłam że jest słabszy i krócej trwał. Wiec postanowiłam zrobić kolejny test ale także wyszedł negatywnie każdy z testów robiłam z pierwszym porannym moczem. Okres skończył mi się pare dni temu ale nudnosci się nasilają, biust przestał mnie boleć i powrócił do starego stanu. Czy jest prawdopodobne że mogę być w ciąży? Proszę jesli ktos miał podobną sytuacje lub słyszał o takiej proszę napisać

Gość gość
Witam za każdym razem jak się kochałam z moim to się we mnie spuscil ,jakimś cudem wywołał u mnie przed wczesny okres i przez te 3 dni spuscil się we mnie do końca . Czy mogę być w ciąży ??

Gość Czarna12
Witam ja mam właśnie podobny przypadek zrobiłam jeden test i wyszedł pozytywny a drugi negatywny. Miesiączke powinnam dostać 12 sierpnia a dostałam 9. I nie wiem co mam myśleć teraz o tym. Pomożecie ? Pozdrawiam

Gość Czarna12
Dodam jeszcze że jak pierwszy wyszedł mi pozytywnie to ta druga kreseczka była słaba ale dało się ją zobaczyć. I też miałam objawy ciąży.

Gość gość
bardzo wczesne obumarcie ciązy -tzw. ciąża biochemiczna.