Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iut6reeduhigt6

kobiety w ciazy palace marihuane lub papierosy............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość iut6reeduhigt6

jest tutaj jakas taka???albo moze znacie taka kobitke??chodzi mi i o swiadome palenie w ciazy i o nieswiadome jak to sie skonczylo?? tzn jak sie dowiedzialyscie powiedzmy w 2 miesiacu a caly czas byl melanz to dziecko bylo zdrowe??????

Gość iut6reeduhigt6
nikt sie niewypowie?

Gość sxdcfvgbhnm,.
Moja koleżanka paliła w ciąży. Urodziła w 7 miesiącu chłopca ze deformowaną głową (płaską). Nie wiem czy to miało coś wspólnego, ale ona do dzisiaj płacze i żałuje.

Gość iut6reeduhigt6
o matko:O to straszne!!!!!!! ja mam bole brzucha, ale to moj 2 tydz dopiero

Gość sxdcfvgbhnm,.
Dodam, ze chłopiec słabo się rozwijał. Zaczął siedzieć jak skończył 13 miesięcy. Teraz ma skonczone 2 lata i już chodzi ale mało mówi i mało rozumie. Koleżanka miała również straszną ochotę na piwko i nie odmawiala sobie go.

Gość sxdcfvgbhnm,.
Ona paliła całą ciążę. To moja sąsiadka więc wiem dużo co robiła. Opanuj się w porę a wszystko będzie dobrze :P

Gość iut6reeduhigt6
tzn ja sie dowiedzialam dopiero wczoraj o ciazy wiec dzisiaj pozwolilam sobie na 3 fajki niezaciagajc sie przytym(wiem gowno za roznica), ale rzuca poprostu dzisiaj jeszcze ten glodzik kupilam specjalny test gdzie pokazalo mi ze 2 tydz jestem kupilam witaminki zjadlam duzo zdrowych rzeczy wczoraj opilam sie soczkami owocowymi:) i pomidorowym mniam:D a dzisiaj to juz zdrowo ale na te faje sobie pozwolilam ale!!!!!!codziennie palilam ok 20 wiec te 3 to juz jest roznica slyszalam ze niemozna odrazu rzucic ze trzeba sie ograniczyc ale ja mam zamiasr rzucic to cholerstwo i mam pytanie czy bol zoladka jest normalny?

Gość iut6reeduhigt6
zgaga

Gość sxdcfvgbhnm,.
Ja rzuciłam jak tylko dowiedziałam się o ciąży. Nie wmawiałam sobie, że nie można od razu rzucać itp. Teraz rozwijają się najważniejsze organy. Nie zakłucaj tego procesu trucizną. Poza tym Gratulacje !! Rzuć to gówno :) Nie może być silniejsze od Ciebie :) Ból żołądka może być całkowicie związany z czymś innym.

Gość iut6reeduhigt6
dzieki:D bol brzucha mam w sumie od soboty a raczej zoladka...trudno mi to opisac okres powinien mi sie jutro skonczyc no ale go niema wiec to chyba moze byc tym spowodowane rzucic musze noooooo to akurat wiem:(

Gość bogate wnętrze
Autorko a ile masz lat ? Bo bardzo przykre jest to co piszesz. Dowiedziałaś się, ze jesteś w ciąży i nadal palisz? Ehh już drugi tak głupi temat dziś założyłas