Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WesołaAneczka

Piosenkaa Hit - 2000-2003

Polecane posty

Gość WesołaAneczka

Heejaa :) poszukuję starej piosenkii, bardzo znanej wtedy zresztąą... Z lat 2000-2003 albo 2004, w której był opalony mężczyzna i kobieta, w ogólę było to ciepłe miasteczko, i śpiewali w obcym języku, prawdopodobne w hiszpańskiim, ale tu nie jestem pewna dokładnie w jakim języku to było. Wesoła pioseneczka, letnia, wszędzie świeciło słoneczko, w miasteczku w którym spiewali, i byli cali uśmiechnięci, a kobieta śpiewała coś w stylu (refren)" ven i gona bredna ska, mara ma nijonja ma, - wonno wonno, i've got the people moving(i tak powtarzał się refren, parę razy, a ta Angielska końcówka, bo możliwe że to był Angielski utwór, ale klimacik wskazywał na letnie, cieplutkie klimaty, takie jak hiszpańia)" W piosence wystąpiła tylko ta kobieta, i ten mężczyzna, do tej pory przeleciałam już po wszystkich forach hiszpańskich ale nie znalazłam tego, a ta piosenka jest dość znana, może nie jest hiszpańska? :(

Gość moze ci pomohge
a moze aventura - obsession? byla tez angielska wersja o ile dobrze kojarze

Gość wariatka nam maksa :)
coco jambo!!!!!

Gość moze ci pomohge
coco jambo to lata 90te

Gość WesołaAneczka
Niee, tamta piosenka była bardzo dobrze znana w telewizji, leciała co chwilę w Vivie, teledysk właśnie mniej więcej taki jak opisałam... Ciężko wytłumaczyć co się tam dokładnie działo, nie jestem pewna czy to hiszpańska piosenka... Dzięki za propozycje, ale to nie to :(

Gość moze ci pomohge
hahaha no to na pewno ''break my stride'', ale autorko twoj angol miazdzy mi suty :D

i śpiewali w obcym języku, prawdopodobne w hiszpańskiim w końcu powiedziała że było to w obcym języku :classic_cool: może dla niej angielski brzmi podobnie jak hiszpański :D

Gość WesołaAneczka
dzięki Pani czkawka, to to :) dZIĘKUJĘ pięknie:*

Gość moze ci pomohge
''ven i gona bredna ska, mara ma nijonja ma, - wonno wonno, i've got the people moving'' tarzam sie ze smiechu jak to spiewam :D:D:D