Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hahahaha2

Założyłem konto na sympatii

Polecane posty

Gość hahahaha2

Podałem fikcyjne dane, dodałem zdjęcie jakiegoś przystojnego modela. W opisie specjalnie popełniłem kilka błędów ortograficzny i tym podobnych. Ogólnie podałem się za takiego typowego mieśniaka bez mózgu, ktory co weekend zalicza inną panienkę. Nie zagadłem do żadnej tylko przeglądałem sobie profile fajnych dziewczyn. I wiecie co? SAME PCHAJĄ SIE DRZWIAMI I OKNAMI :D:D Piszą wiadomości, puszczają oczka, flirtują:P A pewnie gdybym podał swoje dane, swoje zdjęcie i jakiś inteligentny i ciekawy opis to żadna by się nie odezwała. Kobiety...:P

Gość Urughaijka
Spróbuj to się przekonasz :)

Gość hahahaha2
Nie swojego zdjecia nie dodam bo jestem nieśmiały:P Kiedyś miałem bez fotki, ale bez sukcesów;P

Gość lisa21
O miałam konto na sympatii i poznałam tam faceta z którym byłam pół roku:D

Gość Urughaijka
Ja bym dodała swoje ale bałabym się raczej, że ktoś by mnie rozpoznał, a tego bym nie zniosła :D Sama kiedys przeglądalam ogloszenia na gumtree i patrzę a tam znajomy koleś :P

Gość i co z tego?
a ile sympatycznych i wartosciowych dziewczyn napisalo? co z tego ze jest duzo idiotek skoro inteligentna kobieta obejdzie takiego duzym lukiem? chyba ze szukasz idiotki, to nie dziwi twoja frustracja ;)

Ja spotkałam na sympatii paru kolegów z roku 🖐️ dowieidząłm sie że mają wyższe i z zawodu są właścicielami :D

Gość uwazaj zebys
ojca nie spotkala 🖐️

Gość hahahaha2
NIe czuje frustracji bo to konto jest dla żartów. I nikogo nie szukam. Ciekawi mnie tylko że zwróciły uwagę na ładne ciało a nie na byki w opisie:P Też kiedys znalazłem tam kolege i jedną znajomą, dlatego bałabym sie wrzucic swoje zdjecie.

Kiedyś przeglądałam jakiś serwis, nie pamiętam jaki i też jedną osobę znalazłam :) Ale dla mnie to nie żaden powód do wstydu. Nie mam konta nawet na fb czy nk, więc wątpię bym założyła na portalu randkowym z fotkami :D

Gość hahahaha2
Może kiedyś wrzuce swoje zdjęcie, ale jako miejscowośc podam warszawe. Nigdy tam nie byłem, nikogo nie znam i mam tam bardzo daleko. Zobaczymy czy też tyle dziewczyn bedzie sie pchało:P:D

Gość Urughaijka
Mi się przypomnialo, ze wlasciwie to dwóch kolegów tam jest :P Ale żaden nie ściemnia, jeden ma własną firmę i w ogóle, a nic takiego bynajmniej nie napisał :P

Jak ci to zdjęcie dodali? Ja tak chciałem zrobić to mi zdjęcia modeli odrzucali.

Gość Urughaijka
Ale faceci pod tym względem są śmieszni, raz gadałam z jednym na imprezie, i on mi zaczął opowiadać (sam z siebie), że ma swoją firmę, chyba ją odziedziczył czy jakoś tak i że do końca życia nie musi pracować :D to ja mówię do niego, że mi się wydaje to nudne w ogóle nie pracować, że fajniej jak się robi to co się lubi, to zaczął kręcić że ale on będzie pracować tylko coś tam coś tam :D

daj adres tego konta bo podejrzewam ściemę... zawsze możesz zarobić parę dukatów stosując "e-whoring" w wydaniu męskim :)

Gość Urughaijka
hahaha no to dobry pomysl :D:D świetny :d chyba tez tak dzisiaj zrobie :D to moj plan na tę noc :D

Gość hahahaha2
a co to jest e-whoring?

Gość petrunelka567
NO FAKT Z TAKIM RYJEM NAPEWNO:) MYSLIS ZE PODNIESIESZ SOBIE SAMO OCENĘ.. TAK WIĘC SIE MYLISZ:)ONA SPADNIE JESZCZE BARDZIEJ,,BO MASZ PORÓWNANIE ILE TEM MIĘSNIAK DOSTAJE WIADOMOSCI ..A TY PEWNIE MIESZKASZ Z RODZICAMI I UZALASZ SIE NAD SOBĄ.. JAK TO CIĘZKOW ZYCIU. PORAZKA CHŁOPCZYKU:)

Gość wiesz co ci powiemmmmmmm
primo - nie jesteś inteligentny secundo - "Kiedyś miałem bez fotki, ale bez sukcesów;P" no to co się dziwisz, że nikt nie pisał i nie zaglądał? zakomplkesionych frajerów bez twarzy żadna nie chce

Gość Master2_prawdziwy
Na profil typowego przygłupa wchodzą nie tylko idiotki - ale też - wydawało by się - normalne dziewczyny. A na profil zwykłego kolesia z w miarę inteligentnym opisem - najwyżej desperatki marnej urody i często tez słabego charakteru i nikłego intelektu. Takie są prawa portali randkowych. Oczywiście od każdej reguły są wyjątki - ale jak to wyjątki , zdarzają się rzadko.

Gość gregori
Ciekawy eksperyment:) Ale przyznam, że nie dziwię się jakoś bardzo Sam miałem tam profil, normalny chłopak, opisałem siebie dość obszernie, w sposób dość niesztampowy, ale że miałem na zdjęciu koszulkę i nie prężyłem muskułów, to zainteresowanie było słabe...:p Ale cóż, to już tego typu portal, normalny facet nie ma tam łatwego losu:p I widać, Twój eksperyment to potwierdził. Ale są też inne portale, jak chociażby mydwoje, gdzie z kolei facet z obnażoną klatą nie zrobiłby furory. Każdy serwis ma swoją specyfikę i użytkownik powinien dostosować swoje oczekiwania do konkretnego portalu. Ja wiem, że na sympatii już konta żadnego nie będę zakładał:)