Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jastarnina

Strasznie boje sie lotu samolotem

Polecane posty

Gość Jastarnina

Tak 2-3-5 godzin ciezko wytrzymuje, ale teraz mam leciec 11 godzin. Jak to wytrzymac ????

Gość ony
tak jak 2-3-5 tylko dluzej :classic_cool:

Gość kubusiowapanna
normalnie, tak jak ja 3 dni autokarem z 20 min postojami co 4 godziny.

Gość Jastarnina
Tylko dluzej.... Wsiadam, start ...mocny drink, potem jedzenie, znowu mocny drink i byle by nie wytrzezwiec, zakupy na pokladzie ( zawsze cos taniej) jeszcze troche i drink i londowanie . 11 godzin , to nie moge byc wypita i jak to znies ???? Ktos lecial ???

Gość Jastarnina
Tylko dluzej.... Wsiadam, start ...mocny drink, potem jedzenie, znowu mocny drink i byle by nie wytrzezwiec, zakupy na pokladzie ( zawsze cos taniej) jeszcze troche i drink i londowanie . 11 godzin , to nie moge byc wypita i jak to znies ???? Ktos lecial ???

a dokąd to lecisz tak długo? :classic_cool: chyba nie do Au.... 11 godzin :o pamiętaj jakie to ryzyko ja najdłużej leciałam chyba 3 godziny i już mnie szlag trafił

Gość wwewewewewewe
lot samolotem to igranie z losem...mała awaria oznacza pewną śmierc,a kazdy dziwny stukot w samolocie może ją zwiastowac...masakra

Gość babka klozetowa ze wsi
weź coś na uspokojenie tylko nie persen ani melise bo to huja daje idz do lekarza niech zapisze ci cos na recepte i zazywaj w razie takich schiz jak np lot samolotem ja zazywam leki przed wizytami u dentysty i przed podrozami tyle ze nie powietrznymi mam jechac do berlina i sie boje drogi bo zle sie czuje w trasie

Gość ony
londowanie? do londynu tyle sie nie leci :classic_cool:

Gość Jastarnina
Latam tak 2-3 razy w roku tam i spowrotem .Teraz AirBerlin, 11,5 do Los Angeles.Tak daleko nie lecialam, najdalsza podroz do Dubaj 5,5 i bylo ciezko.

Gość Stewardessa to ja
Pozdrawiam z Neapolu! Dokładnie z autobusu służbowego. Znowu szczęśliwa przylot. A teraz jedziemy ho hotelu, a jutro pobuszujemy po mieście.

Gość Stewardessa to ja
Szczęśliwy przylot.

Gość Jastarnina
Stewardessa to ja - jak to rozumiec ????

Gość moja znajoma tak ma
doskonale Cie rozumiem, ja z racji tego, ze mieszkam za granica to jestem zmuszona latac czesto, ale to tylko 65min w powietrzu na szczescie, najdalej lecialam 2.40 z Dublina do Gd i juz mnie szlag trafial :/ pic nie moglam bo z dzieckiem, ale jakbym tylko mogla to bym sie upila ( tylko ze ja sie boje chodzic do samolotowego wc wiec pic nie moge :P ) szykuje sie psychicznie na wylot do Kanady, tez sie zastanawiam jak to zniose, na pewno wezme ipoda z muza na 11h albo jakies filmy, najchetniej wzielabym tabsa nasennego i zasnela ale to sie tak nie da, strach nie da mi zasnac :(

Gość da sie przezyc
jakos, ale dobrze miec ipoda lub wziac laptop z jakimis filmami fajnymi do obejrzenia. Ja mieszkam w Kanadzie i niestety podroz trwa bardzo dlugo. Najpierw prawie 10 godzin o Toronto a pozniej jeszcze prawie 4 godzin z Toronto do innego miasta. Ciezko jest- nie powiem, ale po pierwsze na takich dlugich lotach mozna troche pospac, puszczaja jeden dlugi film do obejrzenia tak ok. 2- godzinny, mozna tez posluchac w sluchawkach radia(przy kazdym siedzeniu jest wejscie na sluchawki i kilka stacji do wyboru). sa tez ok. 3 posilki- jeden cieply i 2 zimne. Tak ze czas jakos zleci. Czasem trafi sie mily rozmowca, mozna tez wziac jakas ksiazke. Da sie przezyc chociaz doopa boli hehhe. Moje dzieciaki pierwszy raz w zyciu lecialy samolotem wlasnie na takiej dlugiej trasie i przetrwaly- Dasz rade i Ty! Powowdzenia:)

Gość to jest masakra
Mam to samo i panicznie boję się latać. Już dzień wcześniej zaczynam chorować...Samo wejście na pokład, start itd są ok najgorszy jest lot kiedy coś zaczyna trząść albo stukać wtedy mam oczy jak talerze :D Najdłuższy lot z Helsinek do Chin jakoś przeżyłam, a teraz planuje Bangkok i pewnie z sercem w gardle ale dam radę, więc ty też dasz :)