Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nina85

2 pytania dla mnie bardzo ważne proszę o odpowiedzi... ;)

Polecane posty

Gość Nina85

Witam wszystkich. Mam do Was pytanie 9 października uprawiałam seks z chłopakiem 6 dni po stosunku robiłam test ciążowy wyszedł negatywnie powtórzyłam 12 dni po stosunku też wyszedł negatywnie. Dostałam okres jak zawsze był on normalny, trwał tyle co zwykle 5 dni. Nie mam żadnych objawów. czy mogę być w ciąży ? Oraz drugie pytanie: Czy gdy będę pieściła chłopaka ustami później jego pocałuje w usta a później on mnie zacznie pieścić czy mogę zajść od tego w ciąże ? Proszę nie śmiejcie się nie jestem za bardzo doświadczona w sprawach seksualnych. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź

Gość koko2202
przez usta nie zachodzi sie w ciaze ;) robilas dwa testy wiec nie mozesz byc w ciazy. a swoja droga po co je robilas?

Gość koko2202
przez usta nie przeniesie ci nasienia bo nasienie musi sie dostac gleboko do srodka

Gość dnhdhssh
nie jestes w ciazy, nie zajdziesz w ciaqze przez seks oralny, chyba ze facet dojdzie w Twoich ustach, potem Ty "oddasz" mu sperme w trajce pocalunku, a on potem zacznie piescic Cie gleboko w srodku jezykiem.

Gość Nina85
Robiłam je ponieważ było to jeszcze przed okresem.

Gość koko2202
ale nie zabezpieczyliscie sie czy co?

Gość Nina85
zabezpieczaliśmy się ale po stosunku chłopak zauważył malutką dziurkę w prezerwatywie i dlatego też robiłam 2 testy aby być pewna. Teraz chciałabym sie dowiedzieć czy mogę spać spokojnie czy też nie... :|

Gość Nina85
był to też stosunek przerywany z prezerwatywą..

Gość koko2202
spij spokojnie ;) testy nie klamia. ja jade na przerywanym dwa lata bez gumki i nie wpadlam ;) mozliwe ze mam szczescie takze ty nie probuj. gumka wystarczy albo bierz tabsy czy cos i spij spokojnie

Gość hhaja
hej nina nie jestes w ciazy, podczas seksu oralnego nie zajdziesz w ciaze. proponuje isc do gin po tabletki. czlowiek mniej sie stresuje i seks bez gumnki jest przyjemniejszy, lepiej czujesz faceta w sobie.

Gość hhaja
moze nie ciesz sie za bardzo, ja zaczelabym sie zastanawieac czy z moja i mojego lubego plodnoscia jest wszystko ok. stosunek przerywany moalo skuteczna metoda anty.

Gość koko2202
no wlasnie powiem ci ze czesto nad tym mysle... bo jedna robi tak przez kilka lat i nic a jedna raz sprobuje i zachodzi... nie wiem co mam myslec

Gość Nina85
dziękuje za odpowiedzi. Czy to prawda, że po tabletkach są problemy z zajściem w ciąże ?

Gość koko2202
ja mam problemy w nieregularnymi miesiaczkami od 10 mies takze mysle ze to tez przyczyna ... w ciaze wbrew pozorom nie jest latwo zajsc... a jak ma sie nieregularne miesiaczki to ciezko trafic z dni plodne itp

Gość koko2202
idz nina do lekarza i jego spytaj. kazda napisze ci cos innego. ja np wiem ze po odstawieniu tabletek mozesz szybciej wpasc... a z drugiej strony jak kobieta bierze tabsy z lat 10 to ciezej jej zajsc... lekarz rozwieje wszystkie twoje watpliwosci

Gość Nina85
Ja jeszcze u gina nie byłam na badaniach ale za to mój chlopak był. Dowiedzieliśmy się że ma 15 mln plemników a prawidłowa liczba to od 20 mln w gore...

Gość hhaja
byc moze macie szczescie, moze ktores z Was ma obnizona plodnosc... wiem, ze ja i moj maz musimy bardzo uwazac, zeby nie bylo kolejniej wpadki. zwykle uwazanie ma 2,5 roku i na imie piotrek

Gość Nina85
chciałabym aby to tylko było szczęście. Chciałabym mieć dzidzię ale jescze nie teraz. Może któraś z Was wie co wpływa na poprawę nasienia u mężczyzny ?

Gość koko2202
kolejnej wpadki? czyli jak do tego doszlo?

Gość jskd
moja kolezanka zaszla w ciaze w pierwszym cyklu po odstawieniu tabletek. brala je bardzo dlugo, ok 10 lat... czasami lekarze przepisuja tabletki kobietom aby uregulowac cykl i zeby bylo im latwiej zajsc w ciaze.

Gość koko2202
kurcze tak teraz mysle. ale glupie zebym poszla do lekarza majac 21 lat i powiedziec ze jade na przerywanym 2 lata i panie doktorze nie wpadlam jeszcze. to spyta mi sie czy placze czy sie ciesze.

Gość hhaja
plastry evra-zawiodly. teraz biore tabletki plus gumka i nic sie nie dzieje.

Gość koko2202
podziwiam ze tabsy i gumka... mysle ze tabsy uzywane prawidlowo gwarantuja brak wpadki ;) ale no jesli masz w ten sposob spokoj psychiczny to twoja sprawa ;)

Gość hhaja
mozesz powiedziec tak jak moje kolezanka- ze sypia z facetem bez zabiezpieczenia i nie jest w ciazy i ze troche ja to martwi. miala zrobiony szereg badan, ustalili przyczyne i po roku zaszla w ciaze. maly w lutym skonczy rok :)

Gość koko2202
a co dokladnie jej bylo?

Gość hhaja
gumka jest zakladana na sam final, wiec jest zakladana tylko dla spokoju. ale...pamietam jak ok rok po porodzie sama wskoczylam na meza bez niczego, w dni plodne(mialam przerwe w braniu tabletek), naszczescie moj T, byl przytomniejszy i szybko zalozyl gumke.

Gość hhaja
nie wiem co dokladnie, nigdy nie dopytywalam. wiem tyle ile sama mi powiedziala.

Gość hhaja
ide do lozka, bo luby sila juz mnie odciaga do laptopa. dobranoc

Gość koko2202
dobranoc ;)