Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bdgfbdf

do jakich warszwaski klubow chodzi duzo facetow?

Polecane posty

Gość bdgfbdf

orientuje sie ktos?

Gość Do żadnych.
(...)

Gość bdgfbdf
mylisz sie.

Gość ony
do fantomu? :classic_cool:

Gość rewerwerwerw
Faceci chodzą wszędzie :D Ja najczęściej bywam w Capitolu, i jest fajnie ;)

Gość bdgfbdf
nie pytam o platyne opere eve i inne syfy bo tam same zboczence, tylko o normalne kluby

Gość bdgfbdf
w capitolu byl;am akurat tydz temu. teraz czas na zmiane, bo ciasno sie robi

Gość bdgfbdf
kolego od fantomu. chytre posuniecie, ale brzydze sie gejami

Gość bdgfbdf
chyba debilu widzisz ze nie interesuja mnie miejsca rich&pretty? matol

Capitol to dopiero syf i żenada. Jakiś żałosny manager podchodzi do mnie i innych ludzi i wciska karty członkowskie :O Wstęp za darmo, a dupek myśli, że dla kogoś, kto dużo zarabia, taka karta coś znaczy :D Kicz i tandeta z selekcją. To nie jest klub do zabawy. Do tego cieniutka muzyka klubowa, z nutą pod House. Syf, kiła i mogiła.

Gość bdgfbdf
w sumie to masz racje. i te czerwone kible z roza mnie wkurwiaja. generalnie to muzyka jest cienka, wole 70 80 90. niezla akcje mialam ostatnio. pytam szatniarza: powiesi pan moja torebke? a on: idz do kolegi ja do tego drugiego kolegi sztaniarza: powiesisz? a on: 10 zl no kurwa, lapowkarze ebani

Gość bdgfbdf
wybacz, ale pisze na kafe. nie musze trzymac poziomu i nawet nie mam zamiaru

jeszcze nigdy nie widziałem pięknej kobiety w klubie, samej dziw.ki udające damulki.

Gość bdgfbdf
jesli chodzisz na wiejskie dyskoteki to ja się nie dziwie. w takich miejscach mozna spotkac wiele madrych, ladnych i wartosciowych ludzi. zwlaszcza w klubach, gdzie jest wielu studentow, a nie lamusiarskich lansiarzy

Kluby stawiające na ostrą selekcję i kasiastych gości mają w środku syf. Nigdy nie spotkasz tam fajnych ludzi i nie będziesz się naprawdę dobrze spontanicznie bawić. Tam faceci przychodzą na dziwki, a dziwki przychodzą się zaprezentować. Jest lans, są maski na twarzach i stwarzanie sztucznych pozorów. Wszystko jest sztuczne, nieszczere i na pokaz. Płycizna i tandeta we wnętrzach kiczowatych, choć właścicielom tego klubu wydaje się, że są ekskluzywne. Tak samo zaczynało Platinium, póki ludzie nie stracili zainteresowania nowinką i teraz to juz nie jest żadne Platinium, tylko co najwyżej zaśniedziały Mosiądz. W Warszawie nie znajdziesz ani jednego naprawdę dobrego klubu, gdzie zawsze cię coś zaskoczy, gdzie liczy się szalona zabawa niezaleznie od zasobności portfela, a jednocześnie nia ma dresiarstwa i prostaków. Klubu 54 na próżno szukać w Warszawie. Mam oczywiście na myśli ten prawdziwy klub, a nie przytupakję w Polsce.

Gość bdgfbdf
Wiem o tym doskonale. Raz w zyciu byłam w Platinium, raz byłam w Eve, raz byłam w Operze. Za każdym razem otrzymywałam niemoralne propozycje. To, co się tam dzieje (nie mówiąc już o vipromach, bo tak się złożyło, że za każdym razem zostałam wpuszczona), to jakiś horror. I nawet świetna muzyka, wystrój, czy inne pokazy i fajerwerki tego nie zrekompensują. Nigdy więcej nie odwiedzę takiego miejsca. Żałośni żonkosie wyrwali się żonom spod pantofla i zaczepiają młódki.

Gość bdgfbdf
Dochodzę do wniosku, że z dwojga złego wolę już iśc do jakiegoś Remonta czy innego Medyka. Tam przyznajmniej można się ponabijać z ludzi. Bo w klubach typu "przerznij mnie za kasę", można co najwyżej nabawić się palpitacji serca i stracić całkowicie szacunek do ludzi!