Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loteriaaa

zielona karta ważne pytanie!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość loteriaaa

czy ktos wie z was ile osób mogło złożyć wnioski o zieloną kartę do USA? jest 3500 kart do rozlosowania zastanawiam się ilu rodaków składało wnioski?czytałam też artykuł ze z losowania są wykluczeni nielegalni imigranci przebywający w USA. wiecie coś?

Jak ci zależy na zielonej karcie, to się poudzielaj NA IMVU i potem kliknij w linki z reklamami itp. Mnie sami namawiają na zieloną kartę, ale nie mam potrzeby jechać do USA. Tyle, ze ja Się na IMVU udzielam, maja moją kartę kredytową i wiedzą, że jestem wypłacalny, a nie bezrobotny gołodupiec.

Gość loteriaaa
nawet nie wiem o co co chodzi z tym imvu pierwsze słyszę oraz jaki to ma mieć związek z moją karta kredytową i niby weryfikować moje dochody, ale dobra luzzz widzę, że niektórzy są inni....

Gość loteriaaa
bede pracować na fiftch aweńju jako pucybut

loteriaaa nawet nie wiem o co co chodzi z tym imvu pierwsze słyszę oraz jaki to ma mieć związek z moją karta kredytową i niby weryfikować moje dochody, ale dobra luzzz widzę, że niektórzy są inni.... Jak nawet nie potrafisz używać Google, to nie dostaniesz karty. W USA nie potrzebują głupich polaczków.

Gość kaukasska o025
no, Hania umarła, wszystkim smutno dziś, napisałam do admina, żeby stronę zaczernił na znak żałoby ale odpisał, że nie da się zrobić bo to nie był bohater narodowy:( może gdybyśmy razem jakąś petycję napisali...

Gość loteriaaa
"Jak nawet nie potrafisz używać Google, to nie dostaniesz karty. W USA nie potrzebują głupich polaczków." hhahahah oh tak masz rację obecnie poziom inteligencji zalezy od umiejętności używania google. Co za bzdura, nie wykazałeś się inteligencją jednak pisząc tą marną ripostę. Jak piszę pytanie to zależy mi na uzyskaniu odpowiedzi, a nie wkręcaniu się w jakieś bzdury, o których piszesz, nie mam czasu na zajmowanie się imvu, więc dalej podtrzymuję, iz nie wiem co ma piernik do wiatraka. Na prawdę gratulują pointy, że głupich Polaczków (uwaga piszemy z wielkiej litery) nie potrzebują w USA. Niestety nie odpowiedziałeś na pytanie tylko pobczne bzdury rozwijasz

Pomimo prowokacyjnych wypowiedzi to ten ktoś ma rację. Ludzie w większości to leniwi idioci. Znalezienie w wyszukiwarce wszystkich informacji o "zielonej karcie" zajęłoby mniej czasu niż założenie tego tematu. Przecież ta cała loteria wizowa ma własną stronę informacyjną.