Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AryStoKratkaA

Pytanie dziewczyny będącej pierwszy raz w związku:)

Polecane posty

Gość AryStoKratkaA

Opowiem najpierw coś o sobie... Mieszkam w małym miasteczku, mam 19 lat. Nigdy żaden chłopak nie interesował się mna. Byłam samotna i coraz bardziej pogrążałam się w myślach że tak już będzie zawsze bo jestem nieinteresująca i nieatrakcyjna... Nadwaga, mysie włosy, okulary, niemodny ubiór:o potrafię obiektywnie spojrzeć na siebie bo widzę swoje ładne koleżanki przy których wyglądam jak potwór;/ jednak myliłam się co do tego że bede skazana na dożywotnią samotność! Od 2 tygodni i trzech dni mam chłopaka!!!!!! Z krwi i kości! JEST PRZYSTOJNY, PEWNY SIEBIE, MĘSKI IDEAŁ! Trzymamy się za ręce, przytulamy. Pierwszy raz się całowałam! Myślałam że to trudne i nie umiem a okazało się że to jest super i nie takie skomplikowane! Trzeba się tylko dobrze zgrać:-) Podobam mu się taka jaka jestem. Wogóle poznałam go w klubie! Wstyd się przyznać. Byłam pierwszy raz. Dziwię się że zwrócił na mnie uwagę bo dookoła było wiele ładnych prawie gołych lasek. A gdzieś z boczku ja, w ładnej sukience w groszki:-) może lubi takie spokojne, niewulgarne dziewczyny. Po imprezie zadzwonił dopiero po 4 dniach, byłam taka szczęśliwa! A myślałam że się nie odezwie:o potem dwa razy się spotkaliśmy w parku no i teraz tworzymy pare bo zapytał się czy chce takiego gościa jak on:-D:-D Nie potrafiłam ukrywać radości!!! Pewnie że się zgodziłam:-) Sory że tak się rozpisuje ale ciagle przeżywam to nasze poznanie, jak cud! Emocje wciąż są świeże...:-) teraz pytanie do Was! Ale błagam nie wyśmiejcie mnie... Czy pozwolić już mu na dotykanie piersi pod bluzką? Czy jeszcze przystopować go? Dzisiaj go powstrzymałam i boje się że poczuł się odtrącony czy coś. Dziewczyny radźcie mi prosze:-) bo jutro do mnie przyjdzie i bedziemy sami.

Gość lalalalaal
seriously?

Gość zgaga21
jesli spotkaliscie sie dotad dwa czy trzy razy to pewnie ze przystopowac, tak na prawde jeszcze chlopaka nie znasz. wpadliscie sobie w oko, ale para to bym was nie nazwala, ale powodzenia wam zycze :)

Gość lalalalaal
bez kitu przystopuj, i nie ufaj tak bardzo moze on wyczuł ze Ty czułaś sie jak myszka a on to chce wykorzystac Twoją łatwowiernosć. przystopuj

Gość AryStoKratkaA
Od dwóch tyg i trzech dni widzimy sie około co drugi dzien:-) a po imprezie widzieliśmy się dwa razy w parku i on zapytał czy jego chce:-) zgodziłam się wiec to związek

Gość zgaga21
no i co z tego ze powiedzieliscie sobie ze to zwiazek? co ty tak na prawde o nim wiesz? lalalalaal dobrze ci radzi.

Gość AryStoKratkaA
Coraz bardziej mu ufam bo na tym powinien opierać się związek! On powiedział że chyba zaczyna mnie kochać:-) powiem wam jeszcze że jest starszy ode mnie, ma 26 lat. Jak idziemy razem to inne dziewczyny się patrzą na niego a ja ide dumna u jego boku:-)

Gość zgaga21
wole wierzyc ze to prowo niz w to ze istnieja takie glupie i naiwne dziewczyny

Gość AryStoKratkaA
Wiem o nim sporo. Pracuje w fabryce mebli, ma starszego brata w anglii, rodzice się rozwiedli a on wynajmuje mieszkanie z kolegą na drugim koncu miasta.

Gość AryStoKratkaA
Czemu naiwne???? Nawet nie wiesz co ja teraz czuje, nigdy nie czułam sie tak jak teraz. Ten stan zakochania, cudowny... Chyba nigdy tego nie czułaś tak jak ja wcześniej.

Gość Drastickos
zgaga21 - pewnie, ze prowokacja.

Gość syllogo
ufam, że to prowokacja przynajmniej mam taką nadzieję, łatwiej by się żyło

Gość AryStoKratkaA
Myślałam że poradzicie mi coś. Że inne dziewczyny przeżywały to samo, że w końcu trafiłam do grona dziewczyn w związku bo zawsze byłam singielka:-P to nie prowokacja. Takie jak ja też mają szansę na szczęście.

Gość AryStoKratkaA
Pisałam na forum jako kopciuszek... Nawet nik zmieniłam:-)

Gość BojajestemPodszywacz
Pozwól mu podotykać cycki pod warunkiem że on pozwoli tobie podotykać paukem:-P w związku ważne jest pójście na kompromis. Gdybyś mi dała taki warunek to dotykałbym twoje cycki do końca naszych dni

Gość AryStoKratkaA
O co z tym chodzi 8/10??? Masz racje, ważne sa kompromisy ale zastanawiam się czy to już pora na takie macanki czy jeszcze czekać.

A teraz pod konto twoich cyckow zbije sobie pauke i pójdę spać kochanie. Pa pa aaa... Jesteś dziewicą?

Ten wyżej to podszyw. A pewnie że pomacać sobie możecie. Co Ci szkodzi?

Gość japonka855
zrób jak czujesz... jeśli uważasz, że to odpowiedni facet, że wystarczająco go znasz to przecież nic się nie stanie, nie chcesz mu się od razu oddać tylko podotykać, popieścić...

Gość basiabbbbzy
zakładając, że nie robisz sobie jaj...przystopuj koniecznie! Jest od ciebie dużo starszy i tym bardziej musisz uważac.

Gość AryStoKratkaA
Kacper napisał mi smsa 'Kochana zapraszam do mnie jutro. Napisz o ktorej możesz. Koles jedzie w trase to mamy spokój. Śnij o mnie myszko;-*'

Gość AryStoKratkaA
To że urodą nie grzeszę i zdaje sobie z tego sprawę nie oznacza że robie sobie jaja. Widocznie moge się podobać heh

Gość AryStoKratkaA
Boje sie troche tego ze bedziemy zupełnie sami... Może poprostu boje sie siebie hi hi :-D

Gość japonka855
wiesz, masz 19 lat, dzieckiem nie jestes, więc musisz się liczyć z tym, ze facet może mieć trochę inne wyobrażenia na temat Waszej bliskosci, a Ty zrób najlepiej tak jak czujesz :)

Gość AryStoKratkaA
Nie chce nic za szybko ani za wolno... Nie chce go stracic. Jest moim szczęściem:-)

Gość basiabbbbzy
wiesz, że on liczy na seks? Jak dziewczyna chce sie wstrzymac z seksem to na pewno nie powinna iść do faceta do pustej chaty. Zapowiedz mu od razu, że przyjdziesz ale żeby poza całusami na nic więcej nie liczył, bo to za wcześnie dla ciebie.

Gość kicia micia rere rere kum kum
ales ty dziecinna. przezywasz jak mrowka okres. po 2 tyg facet ci mowi ze sie zakochuje????? musisz byc naprawde naiwna jak mu wierzysz. i racja, niedlugo dasz mu d..., zeby cie nie zostawil. moze nawet zajdziesz z tej raxosci w ciaze, bo on ma przeciez 26 lat to juz w twoim dzieciecym swiecie dojrzaly mezczyzna i podzielisz los innych glupich malolat, samotnych matek.

Gość gfdg
Zaba L - nie zachecaj zanadto bo od popoludnia sie zacznie wysyp :classic_cool:

Gość dslkjfdsf
1.zaufanie sie buduje powoli, tylko dzieci bezgranicznie ufaja kazdemu, dlatego je latwo skrzywdzic 2.jesli chcesz z nim uprawiac juz teraz sex, to daj sie zmacac po cyckach, tylko nie zdziw sie jak stwierdzi, ze to jednak nie TO :P 3.2 tygodnie to nic, ludzie spotykaja sie rok i nadal sie spraawdzaja badz szczesliwa i MADRA