Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Listopad 8, 2011 Myślę, kto to jest? Sprawdzam. A to jakaś postać gównianego serialu. Durne prookfy z was. Ja pierdolę.:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
night nurse... 0 Napisano Listopad 8, 2011 Hanka nam umarła, a ty od durnych prukiew wyzywasz? Trochę szacunku w chwili załoby! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ztrzałka25 Napisano Listopad 8, 2011 no, umarła, wszystkim smutno dziś, napisałam do admina, żeby stronę zaczernił na znak żałoby ale odpisał, że nie da się zrobić bo to nie był bohater narodowy:( może gdybyśmy razem jakąś petycję napisali... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Listopad 8, 2011 Wariatkowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
piczekson 0 Napisano Listopad 8, 2011 o chociaż jeden normalny temat :o pojebało puste panienki :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musztarda 0 Napisano Listopad 8, 2011 Sama Jesteś gównianym serialem. Uszanuj zmarłą. :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 9 0 Napisano Listopad 8, 2011 Moztowiak zdech. Zamekame. Koniec. End. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hanka Mostowiak 0 Napisano Listopad 8, 2011 przeciez ja zyje!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach