Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Biatka....

Kanada....:)

Polecane posty

Gość Bitaka....
ok to nie jest wazne:)

Gość Pawelllllllllllllllo
o właśnie mam okazje wyjechać do kanady,mam pare dni na podjęcie decyzji i nie wiem co robić,warto wyjezdzac ?opłaca się?a jak z tymi przesiadkami na lotniskach jest?

Gość Biatka
Pawellllllllo- :) jesli masz tylko taka okazje to ja wykorzystaj...!!! spruboj a jak ci sie w kanadzie nie uda to zawsze mozesz wrocic do polski... prawda? jak jestem w kanadzie poltorej roku i jak narazie nie zamierzam wracacac chyba ze na odwiedziny.... jakie masz pytania... chetnie odpowiem jesli tylko bede umiala.... a co do przesiadek to musisz wyladowac w tym samym miesiec w kanadzie gdzie przysluguen Ci wiza...! kazda inna prowincja ma inne zasady... troche skonplikowane ale da sie zrozumiec:) chyba ze licisz na bez wizy czyli tylko do w celach turystycznych to mozesz wysiasc gdzie chcesz i robic cos chcesz (oprocz pracy) ale celnicy patrza z rygorem i wszytsko trzeba brac pod uwage... czasami nawet cofaja do polski....

Gość Biatka
:(:( no to teraz to juz nie wiem o co chodzi....!!! mayor of london... a agaaatkaaaa!!!!!! :( ktos mi to wytlumaczy....

Gość rgqwegqewr
mayor of london ma rozdwojenie tudziez roztrojenie jazni, powinna zostac bajkopisarka bo wali takie historie, ze nie jeden by sie zdziwil! raz jest z jamesem raz z jakims E, nauczycielem jej syna....ciekawe czy w tej kanadzie i ameryce rzeczywiscie byla czy tylko na google maps zwiedzala hahahhah

Gość ci jej kolesie
podobno major miala tez araba teraz niby ma jakiegos jamesa amerykanca ale jest zauroczona nauczycielem swojego dziecka tego synka to ma niewiadomo z kim

Gość Pawelllllllllllllllllllllo
to do kanady też trzeba mieć wize?przecież znieśli wizy do kanady

Gość Pawelllllllllllllllllllllo
wiem ze mozna wrócić ale o to chodzi ze mam w polsce prace zarabiam ponad 2 tysie i musiałbym odejść i nie wiem czy się opłaca.........

Gość masakra ale oszustka
biatka daj sobie spokoj z mayor of london bo to oszutska i od takich ludzi to trzeba jak najdalej bo ona jest chyba chorapsychicznie a rrozdwojenie jazni ma raczej napewno, poczytaj sobie topik ktory teraz probuje uslinie skasowac , przez ponad miesiac oszukiwala wszystkich , zakochala sie niby w nauczycielu swojego syna z ktorym sie wkoncu puscila, a szkoda gadac , dziewczyny jej kibicowalya ona nas tak zalatwila.

Gość masakra ale oszustka
droga mayor of london czy tam agatko, ja akurat nie bylam zawistna kibicowalam tobie , codziennie wczodzilam na topik zeby przeczytac jak sie sprawy maja kilka razy nawet napisalam , nie jestem pomaranczką ktora ciebie wyzywala a szanowala ciebie i cieszyla sie z twojego szczescia! za to TY NIE SZANOWALAS MNIE ani innych zyczliwych ci osob. to jest bardzo nie ladnie tak sie zachowywac . wydaje mi sie ze to nie byla do konca prowakcja ze to wszystko prawda o tym twoim kochasiu , wiadomo poslugiwalas sie innym danymi zeby nikt nie odgadl kim jestes! az ze przez przypadek sama sie zdemaskowalas to jest ci teraz glupio ze wszystko sie o tobiie wyda i chcesz skasowac tamten topik .. miej chociaz troce dagi i szacunku do osob ktore ci kibicowaly i napisz jaka jest prawda? bo to sie nam nalezy czy to byla zwykla prowokacja (choc niechce mi sie to wierzyc) i wszystko wymyslilas, czy topik byl brawdziwy a teraz sie jego wstydzisz?

Gość wg mnie nhajelpszy
mayor ty to niezle jeste kopnieta. nie rozumiem po co ujawnialas ze ta agata to jednak ty.....

Gość tutturu.
"Dobra rada: nie sluchaj tu nikogo. Ci ludzie sa chorzy z zawisci." no wlasnie, nikogo a zwlaszcza mayor :D mayor, a niby czego ludzie maja ci zazdroscic? :O przeraza mnie, ze istnieja tacy ludzie jak ty. i tylko synka szkoda (o ile go masz a nie jest jakims twoim kolejnym wymyslem :O)

Gość tutturu.
guzik mnie obchodzi jaka jest prawda! poza tym: nie uzywaj slow, ktorych znaczenia nie rozumiesz :O oprocz tych, ktorzy cie wyzywali, byli tez tacy, ktorzy zyczyli ci dobrze i autentyczie zaangazowali sie w twoja historie. zadrwilas z tego. pokazlas, ze masz ich wszystkich w dupie. oni ciebie i twoja historie tez :P

Gość tutturu.
mayor, dokladnie wiem, co sie stalo i dlatego nie bede cie juz wiecej sluchac. 🖐️

Gość uzumaki
Przeciez to mial byc topik o Kanadzie a teraz co tu sie dzieje ?

Gość przyslowie
"klamstwo ma krotkie nogi "jak najbardziej tu pasuje.

Gość tutturu.
przepraszam, chcialam tylko ostrzec biatke przed kontaktami z pania mayor :) zycze owocnej wymiany doswiadczen na temat pobytu w kanadzie, piekny kraj, zazdroszcze!

Gość Major idz sie leczyc
ach zapomniałam, ty już się leczysz póki co bezskutecznie:D

Gość nie :P
mayor, Joasiu... Nasza urocza Londynianko :D szykuj się

Gość Biatka...
no to sie tu porobilo....!! Pawelllllllloooo jesli chcesz pracowac w Kanadzie to wiza jest obowiazkowa.... zniesli wize turystyczna.... teraz mozesz bez problemu przyjechac na 6 miesiecy bez zadnych papierow tylko obowiazkwy paszport biometryczny...:) chcesz przeliczac dolary na polskie to wiadomo ze wiecej Ci wyjdzie dolarow bo zobacz sobie jaki jest kurs walut.... a czemu ma ci sie nie oplacac? gdzie dokladnie chcialbys wyjechac?

Gość do autorkiii
Do Agary vel Mayor of London Wiesz, ja też Ci kibicowałam. Czytałam regularnie Twoj topik i życzyłam Ci dobrze, a to wszystko okazało się kłamstwem.... Oszukałaś wiele osób... Bardzo mnie zawiodłaś...

Gość kapaona
Gdyby tylko wymyslila sobie jakas historyjke to byloby pol biedy. ALe ona powklejala zdjecia innych osob, podajac sie za kogos innego. Chryste, ona jest psychiczna jakas.

Gość młynarska dorota...
Szkoda tej historii z Agatą. Ale to było do przewidzenia, że jest wyślona. 90% historii na kafe takie jest :/

Gość hdshsdaghsdasd
na uczuciowym jest caly temat Joanny - mayor of london. Wkleila zdjecia innej osoby jako swoje oraz jakiegos kolesia i dziewczyny sie oburzyly, bo wyszlo , ze jest klamczucha i ma bujna wyobraznie plus chyba niezronowaznona glowa. Tytul to fatalne zauroczenie w nauczycielu dziecka. Dla dziewczyn, ktore chca sie zadawac z Mayorka, by wziely pod uwage jej poziom i stan.

Gość pocahontas8k
No to na chooj to czytasz??? jak wg Ciebie ( i nie tylko) 90% historii na kafe jest wymyślonych :-0

Gość obseszczane gacie
lol mayor rules hahaha wez wydaj lepiej ksiazke kasiory troche natrzepiesz na swej fantazji....ja mam pomysl na telenowele nawet z toba i zona zdesperowana w roli glownej,. lepsze bedzie niz Moda na sukces!

Gość Biatka...
tak sobie siedze i sledzie i czytam co wy tam piszecie i oczom nie wierze....!!!! nie znacie kobiety , ja tez jej nie znam ale w*****lacie sie jej w zycie... chciala to tak pisala.... to jest FORUM..... znacie jego zalety i wady? jesli nie to wasz problem....!!! przez to jest kolejny topik zepsuty....!!!! prosze Was dziewczyny zajmijcie sie swoim zyciem (praniem sprzataniem gotopwanie itp) bo wychodzi wasza glupota.... bez obrazy ale na prostu ludzki rozum tak to wyglada.... jestem tu nowa i teraz widze co sie tu dzieje....!! szkoda gadac....!!!! to moje zdanie..!!!

Gość Seletha
Ja rowniez jestem z Vancouver. Mieszkalam tez przez 2 lata w Richmond, przez co nauczylam sie chinskiego;) hehe