Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

night nurse...

TOPMODER

Polecane posty

kredki --> czyli juz wszyscy dobrze wiemy na jakich ropikach sie lubisz udzielac :P nn --> niech ci bedzie, w sumie ma to sens jakby sie zastanowic, ale ja tam obstawiam przy swoim po to tylko ze jestem zbyt sympatyczna z reguly i musze byc zlosliwa dla rownowagi od czasu do czasu ;)

KoloroweKredki Może jestem moderatorem tego serwisu tylko jeszcze o tym nie wiem Albo Jonaszem :D Na szczęście to drugie prowadzi prosto na piedestał Elyty :classic_cool:

night nurse... A poza tym, co ty masz do anala? Taka sama forma seksu jak inna. Za dużo kobiecych kup się naoglądałem Teraz wolę coś romantycznego. Albo nie, romantyzm brzmi cipowato. Albo tak, niech będzie. :classic_cool:

Zdesperowana Domowa Żona topmoder --> taaaak, masz tam te swoje ciemne sekrety... nie jestem pewna czy chce wszystko wiedziec.. To to akurat nie ciemny sekret. Trwałem dzielnie i wspierałem kobietę.

night nurse... Jeżeli to skrzywienie zawodowe albo coś w ten deseń, to wszystko jasne. Szkoda, bo to potrafi być piękne Do póki kobieta nie nasra facetowi na brzuch :O🖐️

Przepraszam, kolejnym razem będzie o pączkach, wiośnie i seksie pod pierzynką przy zdmuchniętym kaganku przez dziurę w piżamie.

KoloroweKredki A ja mam ochotę na kebaba. Takiego w bułeczce i z baraniną mniaaammmm Widziałem jak Właściciel Lokanty przewoził to mięso na Kebab w bagażniku osobowego samochodu - latem :O

pijany kjójićek jestem jeszcze młoda i niewinna, także już was nie czytam Może i nie winna, ale drinkująca ;) Jak byś była taka niewinna, to byś nie była taka pociągająca :P

Wybacz, ale jeśli nie zjesz tego kebaba, to jeden baran będzie żył dłużej. Wszystko w twych króliczych łapach. Decyduj!

nieprawda, już nie drinkuję :classic_cool: a myślałam, ze to tak moja niewinność pociąga facetów :classic_cool: