Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seniorita91

MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI 2011

Polecane posty

Gość yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Czy Jarosław Kaczyński będzie przemawiał ? Chętnie przyjdę z braćmi :)

Gość pani Alicja
a będzie krzyż? bez niego to nie imprezka :)

Gość seniorita91
dawajcie link gdzie się da zapraszam

Gość to są jakieś jaja ?
pani alicja = ptasiek = elektorat PO = zdrajcy

NIe wiem czy zabrać na marsz Nunchaku, czy tonfę, a może batona? O to jest pytanie. Ale w sumie niemiecki żyd może mieć twarde kości i jeszcze mi się baton na ni powygina. Chyba nunchaku będzie poręczne.

Bełkot nacjonalistyczny. Święto narodowe należy obchodzić z jakąś refleksją, nadzieją i w spokojnym skupieniu. Takie pochodnie, szabelki- to pseudopatriotyzm. Historia była, chwała bohaterom, ale były też czarne karty historii, ważne jest, co zostawimy po sobie.

Gość pani Alicja
:D me rusko-niemiecko-masońsko-komuszo-ptaśkowo-żydowsko-pełowsko-zdradzieckie kości so z gumy i nunczaka sie nie bojo :D aczkolwiek baton narobił by mi smaka 😭

Gość niemęski chłopak
odrobina nacjonalizmu jeszcze nigdy nikomu nie zaszkodzila dopiero jak przesadzasz to sa problemy np. żydzi przesadzili no i sie doigrali

Gość pani Alicja
a mi?! tak lubię perwersje analne :) kobieta jezdem a ptasiek to chłop :P

No, to mam nadzieję na elegancką jatkę, jaką urządzi tym wszystkim nacjonalistom policja. W końcu na coś te podatki płacimy, niech się chłopcy w mundurach wykażą.

Gość DeLighterr
01:07 [zgłoś do usunięcia] Akcja Katolicka Co to znaczy "należy"obchodzić tak i tak?:D Co levoduperale wklejasz tu jakieś wasze :polit-gramoty czy instrukcje nowe dla formy obchodów świąt?I to ma być ta wasza demokracja.Jeszcze pewnie syreny na 130db załączycie żeby zagłuszać co?:D

Gość DeLighterr
*polit-gramoty.

Z idiotami i nacjonalistami się nie dyskutuje. Osobiście uważam, że należałoby strzelać, ale ta demokracja... Najwyżej im kości porachują i wsadzą do pudła, a szkoda.

Gość Antyviolator
01:21 [zgłoś do usunięcia] Akcja Katolicka Policja nie jest od tego by jak to ująłeś urządzać komuś "jatki". Jest po to by pilnować porządku publicznego i zabezpieczać pochód. W świetle prawa i administracyjnej zgody ma paradoksalnie obowiązek usunąć wszelkie kontrmanifestację czyli tych rozhisteryzowanych półgłowków twoje pokroju jacy tam będą próbować prowokowac i blokować pochód. Jest od tego by ich stamtąd usunąć dla bezpieczeństwa którego naruszenie poprzez swoje zachowanie prowokują.Koniec.Kropka. A o "Jatkach"to sobie "komuszku"możesz powspominać stare dobre czasy standardow wytyczanych zomowską pałą.Bo coś mi się wydaje że to były dla Ciebie tłuste czasy.Ale to się nie wróci.

Zobaczymy, zobaczymy. Wybory daleko, poprawnością polityczną się nie trzeba przejmować, a hołotę, nacjonalistów i kiboli trzeba tępić. I przestraszyć, bo to banda tchórzy jest, tylko w tłumie się czują silni, gnoje.

Gość antyviolator
01:32 [zgłoś do usunięcia] Akcja Katolicka "Z idiotami i nacjonalistami się nie dyskutuje. Osobiście uważam, że należałoby strzelać, ale ta demokracja... Najwyżej im kości porach*ją i wsadzą do pudła, a szkoda." Komuch.Normalnie jak w mordę strzelił.Jeszcze Ci pewnie pałka zomo z tyłka nie wyszła po 89'nie pisząc że se ja tam wsadziłeś pewnie dla przyjemności.Twoje poglądy to parodia praworządności.Skoro się godzisz na takie rzeczy najwyraźniej zasługujesz by i ciebie tak traktować.Tj pałą.