Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plumcievh

Niemowle w łózeczku W NOCY

Polecane posty

Gość plumcievh

Moje 7 miesieczne dziecko w nocy zmienia pozycje tzn. wierci sie tak ze zamiast wzdłóz to rano jest w szerz łózeczka ,albo ,,w nogach,, i sie ciagle rozkopuje,nocami jest chłodno więc wstaje i otulam ,czy wasze dzieci maja podobnie? i jak zapobiegacie rozkopywaniu?

Gość szczypavvka
Moja 8-miesieczna córka też tak ma. A zapobiegam rozkopywaniu tak, ze mała śpi w spiworze

Gość mama dwulatki__
moja córcia jak miała kilka m-cy zaczęła spać w śpiworku i tak śpi do dziś, też się strasznie rozkopywała, zresztą nie lubi być czymś przykryta a spiworek jej nie przeszkadza (no, może czasem;)).Najśmieszniej wygląda jak w tym śpiworze maszeruje po podłodze :D robi takie maciupkie kroczki :D Tylko jest problem z tak dużym rozmiarem, teraz ma dwa śpiworki na zmianę, z czego jeden uszyłam jej sama, bo nie mogłam znaleźć takiego dużego. A miałam spory kocyk polarowy, i z niego uszyłam :) Tak więc polecam śpiworki :)

Gość butelkowa mama
Moi chłopcy też tak spali - normalne. Potwierdzam, że najlepszym lekiem na to jest śpiworek.

Gość tylko że im większe dziecko ty
m trudniej wsadzić je w śpiworek mój syn, gdy miał 9 miesięcy kategorycznie odmawiał zasypiania w śpiworku:O bardzo długo chodziłam go przykrywać w nocy, ale w końcu odpuściłam, bo ileż można? obecnie ma 3 lata i 3 miesiące, a codziennie śpi odkryty

Gość a ja.....
u nas też śpiworek nie zdał egzaminu, po prostu spał w pajacach