Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdghjkl;lkjhgfdcvbnhjk

czy faceci zwracają uwagę na kobiety 'przy kości'

Polecane posty

patrzę na niektóre moje koleżanki, które są przy kości i przyznam, że niektóre z nich mają wzięcie i znajduą fajnych facetów. sama nie należę do szczupłych, ale nie jestem też upasioną świnią. co taka kobieta powinna zrobić, żeby zwrócić uwagę faceta. obraźliwe komentarze możecie zachować dla siebie, ale jeśli nie potraficie się powtrzymać, to proszę bardzo, raczej mnie to nie rusza.

Gość mefisto123123123
ale wiesz, mi leci krew z pupy a ty zamiast mi pomóc o pierdołach piszesz. Pomocy

Gość obcas
mefisto123123123 to przestań idioto siadać na sztyleciku, bo hemoroisy podrażniasz :classic_cool:

Tak, zwracamy uwagę, wolimy kobiety niż szkielety. Tylko należy eksponować swoje ładne elementy urody. Jeśli kobieta przy kości ma nieco zbyt wydatne uda to niech, do cholery, nie wkłada spódniczki, która prawie majtki odsłania. Jeśli nie jest zbyt wysoka, to niechaj dobierze krój i kolor odzieży do swej figury. Makijaż też powinien podkreślać atuty, a nie być byle jaki.

Gość mefisto123123123
Akcja Katolicka, jesteś podłym człowiekiem. Mi leci krew z pupy a ty na pierdoły odpisujesz. Nie masz wyrzutów sumienia?!?!!?!? Obłęd jakiś. Świat schodzi na psy. Znieczulica społeczna

no dobrze, a w takim wypadku, co przyciąga Waszą uwagę ?

Mefisteńko biedniażka, krewka z pupci leci? Spróbuj sobie chlebusia pojeść z drugiej stronusi, ulep kuleczki z chlebusia i zatkaj pupcię, to potem zaśpiewam Ci, i Mefistuś grzeczniutko luli-luli;-)

Uwagę przyciąga kobiecość- okrągłe kształty, miły uśmiech, zalotność i inteligencja, ładna buzia i proporcjonalna- NIE CHUDA- budowa ciała podkreślona dobrym gustem. Jak włożysz glany, to możesz być miss world- nie zwrócę uwagi na KOBIETĘ w Tobie.