Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzapytajek????

Dlaczego siedzicie na kafe? Szczerze.....

Polecane posty

Gość zzapytajek????

Nie chodzi mi o to, dlaczego siedzicie teraz, ale o to, co powoduje, ze wchodzicie na to forum. Co wam to daje, jesli cos w ogole. dlaczego chcecie zakladac tematy i odposywac na posty innych? Przeciez kazdy z nas zdaje sobie sprawe ze to strata czasu, a wiec dlaczego mimo to to robicie? Czy dlatego, ze i tak nie mielibyscie nic innego w tym czasie do roboty?...Prosze bez zartow, o ile mozna.

Gość obcas
nie mam ochoty ci się zwierzać :P

Gość ony
bo mozna tu fajne laski wyhaczyc :classic_cool:

Gość mam pytanie?
odpowiem, jak odpiszesz na moje pytanie...zartuje. To proste, chce wiedziec, co oznacza mowa ciała pewnego faceta, najpierw sama szukam informacji w googlach a jak to nie zadziala to wchodze tutaj. Nie mam osoby, ktorą moglabym o to zapytac wiec szukam odpowiedzi na kafe... Poza tym, niektore pytanie sa zbyt debilne by je zadawac osobom ze swojego otoczenia, tu czuje sie anonimowo i moge zapytac o wszystko! No a teraz odopwiedz na moje pytanie...hihi

Gość obcas
ten hak to taki? http://www.google.com/search?q=kapitan+hak&hl=pl&client=ubuntu&hs=lIw&channel=fs&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=goe4Tt2gGcbKhAeOwOnMBw&ved=0CCoQsAQ&biw=1280&bih=797&sei=%20jYe4TpGWKojMhAf2-52dBw :P, :D, :classic_cool:

Gość obcas
mam pytanie? to już sie nazywa przerost formy nad treścią :D ZNAAACZNY :P

Gość zzapytajek????
no bo ja np wchodze na kafe notorycznie, zaraz po sprawdzeniu maila musze tu zajrzec. Tylko ze mnie kafeteryjne topiki w ogole nie interesuja. Naprawde, nie wchodze to z ciekawosci. Zreszta zwykle zadnych nawet nie czytam i nie udzielam sie w dyskusjach, bo wydaje mi sie to bez sensu i uwazam ze to strata czasu. A wiec dlaczego ciagle tu wchodze, a siedzac na kompie, co chwile odswiezam strone forum na kafe? Bo udzielanie sie na kafeteryjnych topikach, kojarzy misie z dobrym okresem w moim zyciu. Kilka lat temu, kiedy bylam bardzo szczesliwa osoba, spedzalam na kafe sporo czasu. Pozniej mialam chujowy okres w zyciu i teraz, tak automatycznie wchodze na kafe, bo dobrze mi sie to kojarzy.

Gość obcas
:O 🖐️

ponieważ czasami jest tu lepiej niż w Cyrku Monty Pythona :D poza tym czasami można wiele sie dowiedzieć o kobietach ich histeriach,robienia awantur z błahych powodów i wynajdywaniu sobie dziwnych problemów :D mozna sie pośmiać ale można tez zobaczyc jakimi dziwnymi istotami sa kobiety,można wiele sie nauczyć jak postępowac z nimi i czego unikac w realnym życiu na podstawie "problemów" tutejszych kobiet

Gość LOLA8564
BO LUBIE CZYTAC TEMATY I ODPOWIEDZI POPIERDOLEŃCÓW I DESPERATÓW:)CZASEM SIEDZĘ PRZED KOMPEM I SIE SMIEJE NA CAŁY REGULATOR ..AZ KTOS PRZYJDZIE I POWIE ABYM SIE LECZYŁA...A CZASEM ZDARZA MIS IE PŁAKAC ZE SMIECHU GDY CZYTAM O CZYSZCENIU ODBYTU..JESSTESCIE ŻAAAAAAAAAAAAAAAAAAAŁOSNI!!:)