Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedajka

kolejny raz nie dałam mężowi, bo

Polecane posty

Gość niedajka

traktuje mnie przedmiotowo. Długo się nie kochaliśmy, ok. miesiąca. A ten do mnie z tekstem, że jak nie mam ochoty mu dać, to żebym mu loda zrobiła. A ja chciałam poczuć, że mnie kocha, pożąda, że ma na mnie ochotę. A nie tylko na spuszczenie! Ja chciałabym być jego celem, nie środkiem! Powiedziałam mu o tym, ale nic nie zrozumiał. A ja nie moge kochac sie w takich warunkach. Też bym chciała się pokochać, ale jak sobie pomyślę jak mnie traktuje, to ochota mi normalnie znika :( No i to zachowanie po seksie. Chciałabym , żeby się do mnie przytulił, zamilkł. A ten zaraz po gada mi o pracy, albo wyskakuje z łóżka, bo ma masę pilnych spraw.

Gość Onekffd
Są dwie odpowiedzi: 1 - Albo go to podnieca że traktuje Cie przedmiotowo (Ja tak mam, ale w przeciwieństwie do Ciebie, mojej kobiecie się to podoba) 2 - Nie kocha Cie i chce zaspokoić swoje potrzeby. Pozdr

Gość wójekstaryhueik
jak mu dobrze naprawdę dasz to ci przytuli bo będzie wiedział że to robisz z miłości a nie z przymusu

Może czas wymienić stary model na nowszy, z kompletem funkcji, bo ten jakis taki uproszczony, muszę przyznać.

Gość yafudddddd
Twój facet jest po prostu nieskomplikowany- podupczyć i dalej do roboty...

Gość Odpowiem śpiewająco...
Jak widać dajesz się tak traktować. Nie ma seksu bo coś tam, bo zupa była za słona :o porażka... to może zacznij opłaty za to pobierać od razu ? ...

Gość senior
Jeśli w codziennym życiu i prozaicznych zajęciach wzbudzasz zachwyt męża a on docenia Twój udział w związku , szanuje Twoje poglądy, jest zachwycony Twoją urodą i ciałem a w łóżku jesteś boginią seksu i perwersji......to jego zachowanie jest niestosowne A może wasz związek istnieje z przypadku ? z konieczności ? z braku innych możliwości ? ze strachu przed samotnością ? z nacisków rodziny ? To seks ogranicza się do biologicznych czynności a w wyobrażni może wolałby Twoją koleżankę , sąsiadkę ? Kobieta musi przyciągać uwagę , wzbudzać zainteresowanie , powinna być tajemnicza i inteligentna tak aby facet był zmuszony zawsze starać się o jej względy, tylko bez przesady , my nie lubimy prosić i klękać