Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość graeg

co wybrać?

Polecane posty

Gość graeg

co wybrać?mieszkamy z tesciami.jest roznie.czasami bardzo źle.czasami ok.ale tesciowa dosc duzo sie wtraca i gada na mnie do meza. mamy do wyboru: zaoszczedzone pieniadze przeznaczyc na wyprowadzke do wiekszego miasta i tam wynajac mieszkanie i placic obcym ludziom kase.ale miec swoja prywatnosc.byc samemu z dzidzia.robic wszystko po swojemu. albo mozemy mieszkac jeszcze z tesciami, znosic wszystko, odkladac kase albo kupic sobie za nia samochod.no ale wieceie jak to na obcym lądzie...

ja bym zaoszczędziła na wkład własny i wzięła kredyt na własne ..... w samochodzie mieszkać nie bedziesz

Gość mamamam27
najlepszy kredyt - płacisz jak za wynajem ale nie dajesz w błoto tylko w swoje - a auto bez sensu: traci na wartosci i co ci z niego

Gość graeg
poki co nam nie dadza kredytu bo ja na macierzynskim a maz ma umowe zlecenia na 3 miesiace

to jak chcesz wynajmowac ? bo jak maz straci prace z dnia na dzien to co ? wiem ze mieszkanie z miks może sie dawac we znaki , ale ja na twoim miejscu bym jeszcze sie przemeczyła i poczekała jak maz bedzie miał umowe na stale